Sunday, 29 January 2012

Meal Shakes untuk Ammar

Anak sulung saya ni, Ammar Qayyum tersangat la kurus... Memang dari dulu, selera makan tu kurang...
Dengan nasi mmg la mcm musuh, mknn2 lain tu ok la jugak (sikit je ok nye pun)...hmmm, xtau nk wat cmane...
Ye laaa, umur dh 2 thn stgh, tp berat tu still dok 11kg tang tu je.. tak berganjak2...
Multivitamin, ubat cacing sume dh bg makan, tp stakat ni xnmpk kesan lg laaa...
Kadang2 rasa down pun ada... ye laaa, duit abis banyak dh, tp kesan langsung xjalan...






Ammar Qayyum ~ buah hati ummi











Aritu, nmpk ada testimoni seorng pengguna mealshake kt facebook..



alhamdulillah..anak sy baru start consume mealshake n omega guard since 30.12.11..

b4 amik shaklee:
Jun 2011 = 12.8kg
November 2011 = 13kg
1 dec 2011 = 13.1kg

after ..
1 jan 2012 = 13.3kg
26 jan 2012 = 14.1kg


Waaaah, best kan!!!!



Sebenarnya, saya dh lama dgr2 berita baik pasal mealshake ni, tp still xterbuka hati untuk try untuk ammar...
Since skng ni nmpk ammar makin kering, makan xnk, perut buncit n kadang2 selalu je muntah tetiba (mgkn masuk angin perut dia), so saya decide this d best time to try mealshake on Ammar...

So, starting today 30/01/2012 sy dh start bagi Ammar mealshake... So, nantikan kesannya..... Insya Allah, semoga anak sulung saya ni akan lebih berselera selepas ni...
Kita ikhtiar kan, Allah yang tentukan... Amin....

Nak tau mcmana rupa Meal Shake si Pembuka Selera ni????








MEAL SHAKES












Makanan Segera, Tanpa Curiga


Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda.


Jom, sesama kita berikan yang terbaik untuk anak kita...;-)

Hubungi saya di 019-9890707...

No comments:

Post a Comment