Sunday, 28 August 2016

Ireach Superstar Award Celebration & Sambutan Hari Raya


Haaaa kelas kau..

Raya Haji tak sampai sebulan lagi, tapi kami masih lagi dok sambut raya.. hihihi...

Actually, takdela beraya sangat pun sebenarnya.. Just sebab kami kumpul-kumpul nak buat celebration untuk iReach Superstar ni, so of course la ada makan-makan kan.. Tambahan pulak, memang grup iReach kami belum lagi buat sambutan raya sama-sama, sebabnya lepas je raya hari tu geng leader Shaklee pakat fly ke Orlando, US untuk Shaklee Global Conference kat sana..



So, alang-alang ni, kita bubuh je nama sambutan hari raya.. hihihi... Makanan pun sedap-sedap, memang ala-ala raya betul lah.. Siap lemang rendang lontong semua.. hihi..

Ok, dah cerita pasal makan...

Jom cerita pasal ISS pulak..



Para pemenang ni ada 3 kategori...

Di Sebalik Rahsia Kenapa Billionaire Roger Barnett Beli Shaklee

Kita nak beli barang pun selidik punya selidik, mana la tau barang tu palsu ke, merbahaya ke apa ke.. Ni apatah lagi nak beli sebuah syarikat besar, haruslah ada sebab di sebaliknya kan..

Apatah lagi kan apabila Mr Roger Barnett, seorang billionaire terkenal yang memiliki beberapa syarikat gah seperti Burberry, Beauty.com dan beberapa syarikat lain yang memang dah terkenal seluruh dunia dahpun..

Ok jom kita cek kenapalah agaknya beria bebenor Mr Roger Barnett ni nak beli Shaklee..




Budak comel ni namanya Spencer, anak Mr Roger Barnett, owner Shaklee..

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Entry kali ini khusus untuk senarai Pengedar Shaklee yang terlatih, yang berada di seluruh Malaysia. Mereka ini mempunyai ready-stock vitamin Shaklee dan bersedia untuk melakukan COD di kawasan berhampiran.










Jangan ragu-ragu untuk contact mereka ya ;-)

****************************************************************************
Mencari Shaklee?

Boleh hubungi saya untuk konsultansi juga tempahan.

 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu : Efie Muhamad 
(Shaklee ID 869620)
qayyumqaisa@gmail.com (e-mail)

Efie Muhamad (facebook)