Saturday, 9 May 2015

Shaklee May Special: Deretan Tawaran Menarik Khas Untuk Anda

Assalamualaikum..

Lama sungguh tak bersiaran.. huhuhu... mentang2lah baru beranak kecik kan.. hehehe tapi bukan salah anak kecilku itu.. dia sungguh baik, takde nak menangis berjaga malam pun...nangis bila nak susu je.. alhamdulillah, Allah mudahkan urusan dalam menjaga amanah Dia..

Ok, nak cerita promo yang Shaklee offer bulan Mei ni... 
Ada banyak tau...

  • Omega & Phytocol ST Buy 6 Free 1 (bagus sangat untuk kontrol kolestrol dalam badan)


 Lagi satu yang super duper menarik pada bulan ni..