Tuesday, 15 July 2014

4 Cara Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Kehamilan memang sesuatu yang sangat indah. Namun, bentuk badan yang terhasil sepanjang proses kehamilan, boleh menjadi igauan ngeri buat ramai kaum ibu. Ramai yang mengadu, rata-rata mereka dahpun 'lost shape' selepas bersalin. Menggeleber, selulit di sana sini. Badan yang persis model semasa zaman anak dara hanya tinggal kenangan. Sebab itu, ramai yang mencari cara dan petua untuk kuruskan badan selepas bersalin.

cara kuruskan badan selepas bersalin

Cara Untuk Kuruskan Badan Selepas Bersalin

Berikut merupakan beberapa tips yang boleh diamalkan untuk turunkan berat badan selepas bersalin....                           

Monday, 14 July 2014

Cara Kuruskan Badan Dengan Cepat!

Bulan puasa, bulan yang terbaik untuk kita ambil peluang untuk kuruskan badan.. Ya lah, bulan-bulan lain, waktu siang tu agak tak boleh nak tahan nafsu makan kan? So, memang agak kerap la ke laut diet kita tu.. heheh... Tapi bulan puasa ni, nak tak nak memang lah kita tak makan waktu siang tu.. Jadi inilah peluang terbaik untuk kita untuk tampil kurus di hari raya. Bukan sahaja untuk kurus, malah dapat bekalkan tenaga berpanjangan walaupun sedang berpuasa. Takdela nak melepek je...


Bagaimana Shaklee Dapat Bantu Kuruskan Badan Dengan Cepat?


Wednesday, 9 July 2014

Mari Menyumbang Untuk Gaza

Rasanya Muslim yang prihatin pasti dah tau kan semenjak 2 hari ni, Gaza kembali bermandi darah (walau hakikatnya memang sentiasa bermandikan darah sejak ratusan tahun dahulu lagi). Sedih sangat, sayu hati, hampir menitis ari mata bila tengok gambar-gambar saudara kita di sana yan g terbunuh dan cedera parah. Di saat kita di sini bermewah-mewah dengan hidangan iftar memenuhi meja, namun saudara kita di sana sahurnya di dunia namun iftarnya sudahpun di syurga.
Innalillah...

Tak sanggup rasanya untuk kongsikan gambar-gambar mereka di sini.. Namun kalian boleh tengok di merata-rata tempat, ramai yang kongsikan kesengsaraan dan penderitaan mereka..

Cuma satu yang saya ingin kongsikan di sini...

Rangkaian Set Shaklee Pilihan Ramai

Produk Shaklee ni, ada banyak sangat cadangan-cadangan yang telah diatur, bersesuaian dengan apa yang kita perlukan. Contohnya, set yang digabungkan bagi merendahkan kolestrol dalam darah, set untuk mengawal kadar gula dalam darah bagi pesakit diabetes, set untuk membantu ibu-ibu dalam penyusuan bayi dan macam-macam set lagi yang ada.

suplemen shaklee


Untuk order, Shaklee sekarang menyediakan shopping cart,

Saturday, 5 July 2014

Tutorial Mudah eSell Untuk Pengedar Sah Shaklee

Assalamualaikum semua kawan-kawan pengedar Shaklee..

Memandangkan sistem eSell ini baru je dilancarkan oleh pihak Shaklee, saya rasa mungkin ramai lagi yang belum berkesempatan untuk meneroka dan menggunakan sistem tersebut. Jadi di sini, saya kongsikan tutorial mudah buat semua.. Semoga dapat membantu ;-)

Friday, 4 July 2014

Ketahui Cara Membeli Sendiri Produk Shaklee Tanpa Perlu Jadi Ahli Dengan Menggunakan eSell

Alhamdulillah... Berita baik buat semua...

Kini, kalian tak perlu jadi ahli dan tak perlu mencari-cari mana-mana pengedar Shaklee untuk membuat belian mana-mana produk Shaklee.. Kini, anda dah BOLEH ORDER SENDIRI.. Caranya adalah dengan menggunakan aplikasi eSell, satu aplikasi yang baru dilancarkan oleh pihak Shaklee..

shopping cart shaklee