Tuesday, 10 July 2012

Untukmu Ibu...

Ibu mertua saya merupakan seorang yang aktif. Dia memang tak pernah reti dok diam. Ada je benda yang nak digodek2nya. Memang kalah la kita orang muda ni. Dan lagi satu, di usia dia menjangkau umur 60 ni, beliau masih bertenaga mengerjakan sawah seorang diri, tanpa bantuan sesiapa pun.

Namun, seiring dengan peningkatan usia, sesiapapun terutama golongan warga emas, pasti mengalami masalah sakit lutut. Alhamdulillah, sejak saya bagi beliau suplemen ni, sakit lutut beliau dah pun berkurangan. Saya memang gembira dengan perubahan positif tersebut.

Inilah dia suplemen yang saya hadiahkan beliau, awal bulan aritu...




Advanced Joint Health Tablet


Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%


 

Ostematrix


Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.



 OmegaGuard™


Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.



Hubungi saya untuk konsultansi PERCUMA dengan sms ke 019-9890707.

 




No comments:

Post a Comment