Thursday, 6 March 2014

Resepi Rahsia ESP Shaklee

Haaaaa kali ni nak cerita pasal apa lagi yang kita boleh buat dengan ESP Shaklee ni... Kalo sebeblum-sebelum ni, orang dok cerita cara bancuhan ESP je kan? Kali ni kita bagi resepi yang lain sikit.. Oh yaa, kalo nak tau resepi lazat cara bancuhan ESP Shaklee boleh tengok kat sini..

Sebenarnya takdela rahsia sangat pun, sebab ada dikongsi di page Shaklee Corporation je resepi ni.. Tapi disebabkan oleh teruja sangat nak buat resepi, dan taknak bagi hilang resepi ni so saya salin balik masuk kat blog..

Resepinya senang sangat, sape-sape pun boleh buat..

Jom try....



Shaklee Peanut Butter Protein Balls



Bahan-bahan:

1 cawan ESP

1 cawan Crunchy Peanut Butter

1/2 cawan madu

Cara-cara:


Gaulkan kesemua bahan dalam mangkuk hingga sebati
Bentukkan bulat2 kecik2 (alaaa mcm fishball tu)
Masukkan dalam bekas kedap udara & sejukkan dalam peti




Siap!!!!



Boleh jugak roll  kan atas kelapa parut ke oat yang dikisar halus ke.. Ikut suka kita...



Tadaaaaaa.....


Resepi ESP yang Marvellous!!


Macam sedap kan??

Tak sabar nak try nih... 

Anak2 pasti suka ni, SNEK SIHAT!



-------------------------------------------------------------------
Sekiranya anda perlukan suplemen Shaklee, anda boleh mendapatkannya dari saya, agen Shaklee Pasir Tumboh, Kota Bharu. Bagi mereka yang tinggal jauh, saya gunakan khidmat PosLaju bagi penghantaran.
Boleh hubungi saya di 019-9890707 ;-)

  





No comments:

Post a Comment