Wednesday, 1 July 2015

Promo Julai Shaklee: Vivix Shaklee Sebagai Tonik Anti-Penuaan Terhebat

Alhamdulillah...

Pejam celik pejam celik dahpun kita melepasi setengah tahun bagi tahun2015 ni. Kejap sangat kan masa berlalu..

Rasa macam baruuuu je dok ulang alik klinik ibu mengandung untuk buat checkup, baruuuu je admitted kena denggi masa 38weeks pregnant, baruuuu je bersalin, tup tup baby Asyfa Qaisa dahpun berusia 3 bulan dah.. dahpun pandai mengekek-ngekek ketawa bila diagah.. dan dia, sememangnya sangat murah dengan senyuman.. memang cair je sape-sape tengok dia.. hihi...

Kakak Ajlaa' diberi peluang pegang baby Asyfa


 Ehehe melalut pulak..

Memang kalo bab anak ni, sukaaa sangat kita nak bercerita kan.. 24 jam dok bercerita non-stop pun boleh.. begitulah hati seorang ibu.. sangat dekat, sangat riang bila berbicara tentang anak...

Ok, balik kepada apa yang Shaklee tawarkan pada bulan ni..


❤ VIVIX ❤



 4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular


1. Kerosakkan DNA


Setiap hari, tubuh kita terdedah kepada serangan oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
 
 


Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik


Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular.
 
 


Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular

 

3. Pengeluaran Tenaga yang Kian Menurun oleh Sel-sel


Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan penjana tenaga ini menurun, fungsi sel turut menurun.



Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE


Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.
 
 


Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

So, apa nak tunggu lagi? 

Vivix ni, tak kenal maka tak cinta tau..
Bila dah kenal, sehari tak jumpa memang terbayang-bayang... hihihi...

*************************************************
 
Nak order Shaklee?
Nak jadi ahli Shaklee?

❤ Efie Muhamad ❤

SMS/Whatsapp: 019-9890707


1 comment: