Saturday, 9 May 2015

Shaklee May Special: Deretan Tawaran Menarik Khas Untuk Anda

Assalamualaikum..

Lama sungguh tak bersiaran.. huhuhu... mentang2lah baru beranak kecik kan.. hehehe tapi bukan salah anak kecilku itu.. dia sungguh baik, takde nak menangis berjaga malam pun...nangis bila nak susu je.. alhamdulillah, Allah mudahkan urusan dalam menjaga amanah Dia..

Ok, nak cerita promo yang Shaklee offer bulan Mei ni... 
Ada banyak tau...

  • Omega & Phytocol ST Buy 6 Free 1 (bagus sangat untuk kontrol kolestrol dalam badan)


 Lagi satu yang super duper menarik pada bulan ni..



VITALEA FREE!!!

Ya, dan cara untuk dapatkan Vitalea Free ni teramatlah mudah. Cuma ada 2 langkah simple je..

1) Daftar jadi ahli Shaklee (RM80 termasuk kos penghantaran memberkit)
2) Beli 1 barang (serendah RM22)

Terus layak dapat SEBOTOL VITALEA FREE yang bernilai RM94!!

Offer ni Shaklee bagi bersempena ulangtahun ke 100 Vitalea multivitamin ni.. Hebat kan? Sampai dah 100 tahun dah usia Vitalea ni.. Kalo tak bagus, takkan boleh bertahun sampai 100 tahun kan?


Dannn... kalo anda memilih untuk berbisnes Shaklee selepas mendaftar pada bulan ini, ada tawaran hebat lebih menarik dari Shaklee khas untuk anda.. Tapi, kena jadi ahli dulu lah...☺


*************************************************
Nak order Shaklee?
Nak jadi ahli Shaklee?

❤ Efie Muhamad ❤

SMS/Whatsapp: 019-9890707





No comments:

Post a Comment