Sunday, 28 August 2016

Ireach Superstar Award Celebration & Sambutan Hari Raya


Haaaa kelas kau..

Raya Haji tak sampai sebulan lagi, tapi kami masih lagi dok sambut raya.. hihihi...

Actually, takdela beraya sangat pun sebenarnya.. Just sebab kami kumpul-kumpul nak buat celebration untuk iReach Superstar ni, so of course la ada makan-makan kan.. Tambahan pulak, memang grup iReach kami belum lagi buat sambutan raya sama-sama, sebabnya lepas je raya hari tu geng leader Shaklee pakat fly ke Orlando, US untuk Shaklee Global Conference kat sana..



So, alang-alang ni, kita bubuh je nama sambutan hari raya.. hihihi... Makanan pun sedap-sedap, memang ala-ala raya betul lah.. Siap lemang rendang lontong semua.. hihi..

Ok, dah cerita pasal makan...

Jom cerita pasal ISS pulak..



Para pemenang ni ada 3 kategori...

😍 Pemenang Jualan Vivix Terbanyak - April, Mei, Jun
😍 Pemenang Jualan Set Detox Terbanyak - April, Mei, Jun
😍 Pemenang Move Up Rank - April, Mei, Jun



Haaa, untuk cabutan bertuah ni ada 5 pemenang. Hadiah bukan calang2 tau.. Beg tu adalah beg yang dihadiahkan Shaklee untuk mereka yang layak ikuti Global Confrerence kat Orlando tuh.. Fuhhhh mahal tuh harga beg ni... Nak kena ada 1000 points baru layak nih 😂



Ucapan dari founder iReach, Master Lyna & Master Z.. 
Juga perkongsian dari kak Lin Chalo tentang trip Orlando.. Bestttttt!


 Haaa, ni budak2 memang suka lah ni... Uncle Muthuuuuuuuu....


Dah habis dah program.. Walaupun dalam masa yang singkat, setengah hari je, tapi penuh dan padat dengan pengisian dan bersilaturrahim.. Syokkkk kan grup Shaklee kami...

Korang kalo nak join Shaklee tu, pastikan grup yang korang nak join tu pun best macam ni jugak.. Barulah tak ke laut kita nanti.. Rasa macam nak ke laut tu, ada yang tarik kita insya Allah.. Buat bisnes pun rasa best lah bila ada team macam ni.. Baru semangat.. Bila semangat, income pun masyukkkk hehehehh....

Tak payah susah2 nak pikir grup mana nak join.. Meh join je iReach ni..heheheh... Nak tau cmane nak join meh kontek saya...

****************************************************************************
Mencari Shaklee?

Boleh hubungi saya untuk konsultansi juga tempahan.



 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu 

Efie Muhamad 019-9890707

(Shaklee ID 869620)


Efie Muhamad (facebook)




No comments:

Post a Comment