Wednesday, 8 August 2012

Vitamin di Hari Raya


Raya dah tak lama lagi. Kurang lebih 10  hari je lagi...



 

Jom kita tengok, apa dan kenapa vitamin yang perlu kita standby , sebelum menyambut raya...


1. Nutriferon -- meningkatkan imun sistem. Yela, kalo tetiba pening demam ke time raya, nak ke klinik pun
agak susah masa2 raya ni, so sila standby nutriferon yer...

2. Wellness set - Vit C, B-kompleks, vitalea, ESP. Untuk memastikan badan mendapat nutrien secukupnya. Musim raya nanti nak makan macam-macam hingga mungkin ramai yg terlupa diet seimbang.

3. Performance Drink - untuk kekal terhidrat dalam perjalanan jauh dan lama (jangan lupe ye 'jem' yang xsedap tu...heheh)

4. Advanced Joint Health, Omega Guard & Ostematrix - hadiah untuk ibu, ayah, mertua, datuk dan nenek di kampung

5. Peppermint Ginger Plus - buang angin dalam badan.

6. Lecithin, Herb-Lax -- memecahkan lemak-lemak. Raya ni semua jenis makanan berlemak,
berkolestrol terhidang depan mata. Semua nampak sedap. Habislah diet sebulan ramadhan.

7. Kolagen + Vitamin C --- yang ni memang PALING GLEMER.. yela, vitamin untuk cantik kan??? Sape la yg xnak cantik.

Sesiapa yang rasa nak beli, nak tanya, boleh hubungi saya di 019-9890707..

No comments:

Post a Comment