Vivix: 4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

  • Tuesday, September 11, 2012
  • By efie muhamad
  • 0 Comments


Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.

 4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular


1. Kerosakkan DNA


Setiap hari, tubuh kita terdedah kepada serangan oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik


Pengawalan genetik menytumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular

Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular

3. Pengeluaran Tenaga yang Kian Menurun oleh Sel-sel


Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan penjana tenaga ini menurun, fungsi sel turut menurun.

Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE


Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur

Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Juga, dengan pengambilan Vivix menolong membantu menjaga dan memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan dan kesejahteraan.

Dapatkan Vivix anda pada hari ini!!!

You Might Also Like

0 comments