Hilangkan Jeragat dengan Shaklee Collagen Powder

  • Sunday, November 18, 2012
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

Jeragat ~ merupakan masalah biasa yang sering dihadapi oleh kebanyakan wanita, tak terkecuali lelaki. Namun memandangkan kebanyakan lelaki tidak ramai yang mementingkan penjagaan kuit mereka, jadi masalah jeragat ini lebih sinonim dengan wanita.

Tak dinafikan memiliki kulit cantik memang menjadi idaman semua orang. Justeru, tak hairanlah banyak syarikat berani melabur dalam mengeluarkan produk kecantikan. Namun..... kita sebagai pengguna harus berhati-hati. Tak semua produk yang ada di pasaran ituselamat untuk digunakan. Bukan sedikit yang kita dengar, wanita yang begitu teruja untuk cantik, tiba-tiba menjadi semakin hodoh akibat dari penggunaan produk yang bukan sahaja tidak berkesan, malahan membawa kemudaratan. Ada juga produk yang menggunakan bahan kimia yang memberi kesan yang cepat, tapi kesan sampingan juga banyak....

Shaklee Collagen Powder

Cantikkan kulit pengguna Shaklee Collagen Powder ni...

Shaklee Collagen Powder, bersumberkan bahan2 semulajadi yang mana salah satu kandungannya adalah sisik ikan merah. Boleh tengok kandungan collagen di sini (klik sini)

Kolagen Shaklee dengan berat molekulnya sekitar 1000 Dalton adalah amat mudah diserap oleh tubuh, menjadikan kesannya dapat dilihat dengan cepat. 

Apa yang paling penting disini, kolagen yang semulajadi ini pastinya SELAMAT dan BERKESAN.

Jadi mengapa takut untuk membayar lebih untuk kecantikan dan kesihatan anda?? 
Itu jauh lebih baik dari anda terpaksa membayar lebih akibat membuat pilihan yang salah, kan???

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya di 019-9890707.


You Might Also Like

0 comments