Tuesday, 10 May 2016

Bisnes Yang Sales Tetap Masuk Walaupun Sedang Tidur

Nak beli diapers anak..... perlukan duit!
Nak bayar sewa rumah... perlukan duit!
Nak hantar anak sekolah... perlukan duit!

Semua benda perlukan duit...bergerak sikit je memang duit duit duit....




Fuhhhh, mencabar!

Bisnes Shaklee ni Menipu!




Hmmm kata menipu, dahtu kenapa promo Shaklee pulak khennnn?

Ok, ni sebabnya tau... Shaklee ni sebenarnya MLM bisnes tapi awatlaaaaa tak seghopa MLM pun kejadiannya...
Majority pengguna Shaklee tak sedar pun yang ianya MLM. 
Sebab apa? Sebab Shaklee ni tak sama mcm typical MLM haram jadah yg berlambak-lambak luar sana. Dah la berlambak, menyusahkan orang pulak tu. Mana taknya, macam2 janji palsu yg diorang tabur. Janji manismuuuuuuuu......

Hakikatnya, Shaklee mmg MLM yg luar tabi' (luar biasa). 

Sebab:

  • produk dia tak payah MLM pun mmg org beli. Bukannya org beli sebab ianya produk MLM (macam company lain).
  • pihak pengurusan Shaklee sangat2 lah transparent; eg bonus tak pernah lambat, kalau ada apa2 tak sorok2, etc. bukannya depan mulut manis tapi belakang fikir nak lari daripada tanggungjawab.
  • upline2 Shaklee pun super duper supportive & sangat2 lah sporting. Bukan takat ilmu mahal2 tu dikongsi secara percuma, malah siap berhabis duit lagi tu buat mcm2 aktiviti. Bukannya main tabur janji2 manis ke downline dpt banglo dpt kereta lepas tu call x angkat2.

Ya, itu lah bezanya bisnes Shaklee.

Sebab tu, kami-kami ni memang dah jatuh chentaaaa sama Shaklee..

Tak percaya?

Meh tengok video ni.. Klik kat muka kakak tu tau..




Nak start bisnes ni pulak alahaiiiii sungguhlah mudah..

Cuma bayar yuran keahlian Shaklee RM80 SEKALI SEUMUR HIDUP, dah terus boleh berniaga dah.. Takpun,  buat pembelian lebih kurang RM700 dalam 1 resit, dah terus layak mendaftar secara PERCUMA!

Best ke best?



Boleh hubungi saya untuk konsultansi juga tempahan.

 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu : Efie Muhamad 
(Shaklee ID 869620)
qayyumqaisa@gmail.com (e-mail)

Efie Muhamad (facebook)

No comments:

Post a Comment