Monday, 13 January 2014

Petua Wajah Anggun Berseri

Ok, kali ni nak cerita pasal produk Shaklee, yang tak pernah lagi saya cerita kat sini.. Biasa cerita pasal vitamin je kan, petua-petua tentang kesihatan dalaman, tips-tips menjaga kesihatan dari dalam agar terpancar ke luar dan lain-lain. Tapi  arini kita cerita pasal Set Penjagaan Kulit dari luar. Shaklee pun ada Skincare Set ni tau...


Bagaimana NutriWhite Shaklee Bertindak Menjaga Kulit?

Menghalang  ➭ kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif melindungi kulit anda dari gelp kesan sinar cahaya matahari dan UV
Berkurangan  ➭ rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kulit kusam
Menyekat  ➭ rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas ke laisan kulit atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam
Mencerah  ➭ Naungan dari melanin yang sedia ada, membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit yang cerah
Memperbaharui  ➭ dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, mewujudkan kulit yang lebih cerah dan bercahaya

Perbezaaan NutriWhite Shaklee Berbanding Jenama Lain

  • Dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
    3 tahun masa diambil untuk membangunkan produk
  • Pemilihan bahan aktif dan mentah yang ketat. Diperoleh dari 16 buah negara.
  • Ujian yang menyeluruh
  • Unik, pengwujudan eksklusif pelbagai densi pendekatan untuk pemutihan
  • Ramuan gabungan yang optimum
  • Selamat dan berkesan
  • Vitamin C derivatif (ascorbyl / glucoside) ramuan selamat dan terbukti yang digunakan dalam formula kami untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder
  • Patent-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih cerah dan bercahaya.

Skincare Set Shaklee
Set Penjagaan Kulit NutriWhite Shaklee

NutriWhite Action Makeup Remover
  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak dan kulit kita akan kelihatan lebih berseri


NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan menghilangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan


NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener
  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada PH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan


NutriWhite Daily Defense Whitening Essence
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit


NutriWhite Spot Whitening Treatment
  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan dari Likuoris dan Peony, amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit, dan kulit lebih halus


NutriWhite DayTime Whitening Lotion
  • Licin, kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan dari cahaya matahari. Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap bertindak dari semua sudut. Melindungi daripada kesan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran.


NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream

  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok hitam, mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, kulit terasa gebu, halus dan cerah berseri

    Best kan?
Apa yang penting, produk-produk Shaklee TIDAK MENGANDUNGI bahan-bahan kimia yang membahayakan kesihatan kita. Jadi, tak perlu ragu-ragu untuk menggunakan set penjagaan kulit ini untuk tempoh masa yang panjang.


-------------------------------------------------------------------
Sekiranya anda perlukan suplemen Shaklee, anda boleh mendapatkannya dari saya, agen Shaklee Pasir Tumboh, Kota Bharu. Hubungi saya di 019-9890707. Bagi mereka yang tinggal jauh, saya gunakan khidmat PosLaju bagi penghantaran.

No comments:

Post a Comment