Sunday, 6 September 2015

SHAKLEE STAR ASIA TRIP - BANGKOK

Fuhhhhh...
Fuhhhhh...
Fuhhhhh...

Lap peluh sungguh saya, bila baca offer Shaklee yang terbaru ni.. Maklumlahhhh, tersangatlaaaahhh BEST! Best giler baq hang (hahahah betul ke tak saya cakap tu ya)..

Mana tak bestnya, kalo senang sangat syarat untuk dapat pergi ke Bangkok - bercuti secara percuma dengan Shaklee? Dan sepanjang 3 tahun saya dapat join trip Shaklee ni, apa yang Shaklee bagi memang super duper best! Memang percutian 5 6 bintang!

FREE!! Percutian Mewah di Kota Kinabalu Bersama Shaklee 

Percutian 5 Star 3 Hari 2 Malam Tajaan Penuh oleh Shaklee di Sunway Resort Hotel & Spa


Yang kat Kota Kinabalu tu, trip saya masa 2013.
Yang kat Sunway Resort tu, trip saya semasa 2014.

Untuk tahun 2015 ni, kami menginap di Palace of The Golden Horses selama 3 hari 2 malam. Tau-tau la kan berapa rate hotel Palace ni, kalo nak pergi sendiri memang tak la kan. Hihihi...




Trip ni saya dapat selepas melepasi certain point yang Shaklee tetapkan. Berpeluh ketiak jugakla kan nak mengumpul point tu hihi.. Point ni dikumpul selama setahun, bermula bulan Mac dan berakhir pada bulan Februari tahun berikutnya.. Adatla, bersusah-susah dahulu maka bersenang-senang kemudian.. Alhamdulillah, dapatla kami anak beranak merasa percutian ke hotel mewah macam ni...

Ok, berbalik kepada cerita tentang Bankok tadi, offer Shaklee kali ni TAK PERLU KUMPUL POINT! Fuhhhhh jelessss sehhhh... Memang jeles sungguh...




Apa yang perlu, cuma naik rank sebagai SUPERVISOR @ SENIOR SUPERVISOR (pangkat paling asas dalam Shaklee) maka anda layak untuk join trip ke Bangkok ni.. Fuhhhh lagi sekali.. hihi... Peluang ni hanya untuk korang tau, kami-kami yang pangkat dah lebih dari Supervisor dan Senior Supervisor ni cuma mampu tengok je la.. sob sob sob....

Beruntung sungguh kalian .. Peluang memang terbuka dengan sangat luas, kepada semua orang!

Kalo anda rasa anda teringin.. berminat... teruja....
.... untuk bersama kami, meneroka peluang berniaga Shaklee dan juga meneroka keindahan Bangkok hihihi...




Cepat-cepat daftar jadi ahli Shaklee dan saya akan tunjukkan jalan bagaimana untuk memulakan empayar perniagaan dengan Shaklee. 

*************************************************
Nak order Shaklee?

Nak jadi ahli Shaklee?

❤ Efie Muhamad ❤

SMS/Whatsapp: 019-9890707


No comments:

Post a Comment