Monday, 30 November 2015

Shaklee Collagen Powder & Lecithin: Promo December


Assalamualaikum...

Selamat pagi semua.. 


Semoga semuanya sihat-sihat aja ya 😍

Kita dahpun melangkah masuk ke bulan December, bulan terakhir pada tahun ini.. Rasa macam sekejaapppp je kan masa berlalu.. Rasa macam baru je masuk tahun 2015, dahpun nak habis dah... sob sob sob... azam yang kita pasak masa nak masuk tahun baru haritu dah tercapai? Erkkk...hihihi...

Okla, taknak buang masa dah merapu meraban...

Ni nak bagitau ni, produk promo Shaklee untuk bulan ni Shaklee dan announce dah..

Shaklee Collagen Powder 
&
Lecithin

Haaaa, saya tau pasti ramai yang suka ni kan? Yela, harga lebih murah pada zaman yang serba mahal ni pastilah mendatangkan kegembiraan buat kita kan?

Shaklee Collagen Powder




Collagen Shaklee ni, orang-orang yang dah pernah cuba, taulah penangannya cmane... Kulit jadi cantiik gebu gebas, jeragat semua maskin pudar.. Memang semakin awet muda lah! Kalo tak sebab memang suka sangat dengan Collagen Shaklee ni, takdelah customer saya yang dok Edinburgh, sekali order memang berkotak-kotak. Dengan shipping cost yang beratus lagi nak kena bayar... Bila hati dah jatuh cinta kan.....

Apa istimewanya Collagen Shaklee ni, sampai yang dok UK pun order?


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen yang hebat, yang mengandungi 4000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. 

Kolagen Shaklee juga mempunyai molekul yang TERSANGAT RINGAN, kira2 1000 Dalton, justeru memudahkan penyerapan oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Kolagen Shaklee bertindak sekurang2nya ke atas 7 perkara utama:-

ANTI PENUAAN - mengurangkan liang pori2, kedutan dan garis2 halus yang kelihatan

MENGHIDRATKAN - melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka

MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT - meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan

MELICINKAN - meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit

MENYUBUR - menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar

MENCERAH - mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit

MENEGANG - Membantu menegang dan menganjalkan payudara (psst, ibu2 yg bf mesti suka ni kan??)




Lecithin Shaklee


 ❤ Lecithin membersihkan saluran darah dan juga pengemulsi semula jadi bagi lemak di dalam darah. lecithin ni emulsifier yang sangat power!
❤ Mencerdaskan otak dan mengurangkan nyanyuk.
❤ Mengawal penggumpalan platlet darah.
❤ Menggalakkan penyerapan vitamin ADEK.
❤ Mengekalkan kandungan air dalam kulit.
❤ Untuk metabolisma lemak.

Nak-nak, pada musim tengkujuh ni, kita asyiklaa dok berhibernasi kan? Hihihi... Peluh semua tak keluar, makan tetap makan malah berganda-ganda pulak tu.. Musim hujan kan perut asik lapar... hihihi...

So, jom kita telan Lecithin je jom...


Apa tunggu lagi?

Jommm...


❤ Efie Muhamad ❤

SMS/Whatsapp: 019-9890707

No comments:

Post a Comment