Cabaran Langsing Cara Sihat (CLCS 2013)

 • Sunday, January 20, 2013
 • By efie muhamad
 • 0 Comments


BERITA BAIK UNTUK SEMUA!!!

Memandangkan begitu ramai yang berminat untuk turut sama menyumbang dalam peraduan ini, maka ganjaran untuk para pemenang peraduan ini turut bertambah. Best kan??

Kini, hadiah keseluruhan untuk Cabaran Langsing Secara Sihat ini, bejumla sehngga RM3700. Sungguh lumayan.. Kurus dapat, duit pun dapat...hihi..

Seperti biasa, ada la syarat-syaratnya... Dah namanya pun peraduan kan...

Tapiiii.... mudah je pun syaratnya,jangan risau2...

Secara amnya, beli suplemen untuk kurus suplemen Shaklee, kemudian LIKE dan FOLLOW fanpage juga blog para sponsor. Mudah kan?

Pemenang akan dinilai berdasarkan berat yang paling banyak turun..

Berikut adalah details syarat penyertaan.

Let's check it out!!!


CABARAN LANGSING CARA SIHAT bersama KENKOUSHOKU.COM

Syarat-syarat penyertaan :
 
 1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia lelaki dan wanita yang berumur 18 tahun ke atas.
 2. Semua pengedar Shaklee adalah tidak dibenarkan untuk menyertai pertandingan ini.
 3. Setiap penyertaan haruslah disertai dengan pembelian produk ‘Slimming Set’ yang paling BASIC iaitu Herb-Lax, Lecithin dan Alfalfa atau pembelian produk lain yang bernilai RM130 ke atas dari Kedai Kenkoushoku.com atau kedai2 SPONSOR.
 4. Terbuka juga kepada pelanggan-pelanggan yang pernah membeli ‘Slimming Set’ ini. Anda layak menyertai pertandingan ini secara automatik (tanpa perlu membuat pembelian baru).
 5. Pencarian peserta akan diadakan sepanjang bulan Januari 2013.
 6. Program ini akan berlangsung selama 3 bulan. Dari 1 Feb ~ 30 April.
 7. Setiap peserta dikehendaki menghantar gambar penuh yang terkini bersama berat badan kepada admin. Anda dikehendaki menghantar maklumat berat anda sekurang2nya 1x dalam masa 2 minggu (jadual menghantar berat terkini akan disediakan) kepada admin. Anda juga dikehendaki menghantar gambar terkini setiap hujung bulan (28 Feb, 31 Mac dan 30 April). Pemenang akan dipilih berdasarkan PENURUNAN BERAT YANG PALING BANYAK sepanjang 3 bulan program ini berlangsung.**segala maklumat dan gambar anda adalah RAHSIA pihak admin**
 8. Peserta yang tidak memenuhi syarat pertandingan adalah dikira BATAL.
 9. Untuk peserta yang tidak mempunyai blog, sila tinggalkan 'message' di message box semua sponsor. (Contoh message :  Saya adalah peserta CLCS)
 10. Setiap peserta dikehendaki LIKE fanpage dan FOLLOW blog semua SPONSOR di bawah :-
FANPAGEBLOG


Hubungi saya di 019-9890707 untuk maklumat lanjut / pembelian suplemen Shaklee anda bagi melayakkan anda menjadi peserta cabaran ini.

Bagi yang tinggal berdekatan Pasir Tumboh, anda bole dapatkan terus di kedai saya Mom 2 Moms di Bandar Satelit Islam Pasir Tumboh.

Jom jom jom....


You Might Also Like

0 comments