Tuesday, 24 September 2013

FREE!! Percutian Mewah di Kota Kinabalu Bersama Shaklee

Alhamdulillah.....

21-23hb September menjadi antara detik yang paling manis dalam hidup saya, dapat menyertai PERCUTIAN MEWAH SECARA PERCUMA yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.

Nak tengok gambar-gambar kami di sana??

Jom layanzzzz......


makanan laut

 Sabah ni memang terkenal dengan SEAFOOD. Bukan setakat fresh, tapi juga besar2. Memang kecur liur la bila mengenangkan seafood kat Sabah ni...


Ni hotel tempat kami menginap. Hotel TERBAIKdi KK. Memang 5 STAR la hotel ni.
Memori bersama teman-teman Shaklee, yang selama ini hanya dikenali melalui alam maya sahaja, tapi kali ni dapat beramah mesra, bukan setakat dengan empunya diri malahan keluarga masing2 juga...

Banyak aktiviti2 kami di sana. Antaranya sempat melawat muzium, dinner seafood di restoran seafood terkenal kat KK, aktiviti pantai di Pulau Manukan (snorkeling, banana boat, flying fish, bbq lunch), kemudian GALA Dinner dengan tema 70s. Last sekali sebelum bertolak balik, shopping di Pasar Filipina dan ke kedai yang jual Frozen Fresh Seafood untuk dibawa pulang ke semenanjung.

Oh ya lupa nak cerita. Setiap malam kat sana, setiap kali balik bilik pasti ada hadiah kejutan dari Shaklee kat atas katil kami. Romantik sungguh kan.... heheheh....

Memang beruntung sungguh saya rasa menjadi sebahagian dari team Shaklee. Semua ini dinikmati dengan hanya bermodalkan RM75, dan ada juga caranya untuk mendapat keahlian percuma.


Sebenarnya, ini merupakan salah satu insentif yang Shaklee tawarkan kepada pengedar Shaklee yang aktif dan memenuhi syarat-syarat yang ditawarkan. Lawatan ke Kota Kinabalu pada kali ini adalah merupakan ganjaran buat kami yang cemerlang pada tahun 2012.

Selain daripada itu, Shaklee turut menawarkan BONUS TUNAI, BONUS KERETA juga BONUS UMRAH buat mereka yang memenuhi syarat-syaratnya. Dan alhamdulillah, semua ini telah saya nikmati, kecuali umrah. Insya Allah untuk tahun ini saya akan berusaha untuk dapatkan ganjaran umrah pula.

Best kan jadi ahli Shaklee ;-)

Jom jadi ahli Shaklee bersama saya dan grup eksklusif kami yang telah melahirkan ramai pemimpin-pemimpin Shaklee yang cemerlang...
................................................................................................................

Sekiranya anda perlukan suplemen Shaklee, anda boleh mendapatkannya dari saya, agen Shaklee Pasir Tumboh, Kota Bharu. Bagi mereka yang tinggal jauh, saya gunakan khidmat PosLaju bagi penghantaran.
Boleh hubungi saya di 019-9890707 ;-)


Ini adalah salah satu insentif yang Shaklee tawarkan kepada pengedar shaklee yang aktif dan menepati syarat jualan sepanjang tempoh satu tahun. Trip ke KK kali ini adalah ganjaran untuk prestasi tahun 2012. Dan yang PALING BEST ialah semua perbelanjaan kami ke sana nanti dari segi tiket penerbangan, hotel penginapan dan makan2 sepanjang 3 HARI 2 MALAM itu ditaja SEPENUH nya oleh pihak Shaklee Malaysia. Kita cuma bawak duit shopping aje ! :) Apa lagi yang Shaklee tawarkan buat ahli Shaklee yang aktif dan cemerlang?? CASH Bonus - jualan produk setiap bulan CAR Bonus – bonus kereta dalam bentuk tunai CONVENTION – percutian dalam negeri dan pakej Umrah/International Saya dah terima. Anda mahu?? Jom sertai kami jom ! Klik sini untuk info keahlian Shaklee.

Read more at: http://rahsiavitamin.com/2013/07/shaklee-fully-sponsored-luxury-trip-kota-kinabalu.html
Copyright © RahsiaVitamin.Com
Ini adalah salah satu insentif yang Shaklee tawarkan kepada pengedar shaklee yang aktif dan menepati syarat jualan sepanjang tempoh satu tahun. Trip ke KK kali ini adalah ganjaran untuk prestasi tahun 2012. Dan yang PALING BEST ialah semua perbelanjaan kami ke sana nanti dari segi tiket penerbangan, hotel penginapan dan makan2 sepanjang 3 HARI 2 MALAM itu ditaja SEPENUH nya oleh pihak Shaklee Malaysia. Kita cuma bawak duit shopping aje ! :) Apa lagi yang Shaklee tawarkan buat ahli Shaklee yang aktif dan cemerlang?? CASH Bonus - jualan produk setiap bulan CAR Bonus – bonus kereta dalam bentuk tunai CONVENTION – percutian dalam negeri dan pakej Umrah/International Saya dah terima. Anda mahu?? Jom sertai kami jom !

Read more at: http://rahsiavitamin.com/2013/07/shaklee-fully-sponsored-luxury-trip-kota-kinabalu.html
Copyright © RahsiaVitamin.Com

No comments:

Post a Comment