Friday, 15 April 2016

Nak Keahlian Percuma? Ini Masanya...

Antara suplemen yang paling HOT dalam Shaklee adalah OmegaGuard. OmegaGuard ni adalah minyak ikan yang rata-rata orang dah tau memang banyak sangat kebaikan yang  boleh kita dapati dari minyak ikan.

Salah satu contoh kebaikan minyak ikan adalah seperti di bawah; sangat diperlukan untuk kesihatan jantung.



Tapi, minyak ikan Shaklee ni tak sama tau dengan minyak-minyak ikan yang lain. 

Minyak Ikan Shaklee Melalui Proses Penyulingan 3 Molekul


Inilah perbezaan yang paling penting, kerana ianya melibatkan isu keselamatan. Ikan-ikan di dasar laut biasanya makan semua benda kan, termasuklah besi-besi kapal yang karam yang mana ianya merupakan logam berat. Logam berat ni pulak merupakan penyumbang kanser.. Taknaklah pulak kita ni amek suplemen untuk sihat, tiba-tiba lain pulak yang kita dapat kan? Nauzubillah....

Sebab tu penting untuk kita cek bagaimana proses penghasilan minyak ikan yang kita makan..





Minyak Ikan Shaklee Mengandungi Kepekatan Tinggi Minyak Ikan


Kita amalkan suplemen minyak ikan, untuk dapatkan kebaikan daripada minyak ikan tersebut, bukan sekadar lemak ikan sahaja. Omega Guard Shaklee ni membekalkan lebih EPA & DHA berbanding minyak ikan jenama lain.






Memang best sangatlah OmegaGuard Shaklee ni. Sebab tu ramai sangat yang memang tak miss setiap hari amalkan suplemen ni. Nanti kita tengok testimoni-testimoni pengamal OmegaGuard Shaklee ni pulak.

Oh yaa, berita baiknya, KHAS UNTUK BULAN INI SAHAJA, anda boleh dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA! Caranya hanyalah dengan membuat pembelian Set Promosi OmegaGuard ni dan terus boleh dapatkan faedah-faedah berikut!

  • FREE  1 botol OmegaGuard Shaklee bernilai RM136
  • FREE keahlian Shaklee bernilai RM75
  • CASHBACK bernilai RM32 dikreditkan terus ke akaun bank anda

Memang menarik!

Hanya untuk bulan ini sahaja tau ;-)


Boleh hubungi saya untuk konsultansi juga tempahan.

 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu : Efie Muhamad 
(Shaklee ID 869620)
qayyumqaisa@gmail.com (e-mail)

Efie Muhamad (facebook)



No comments:

Post a Comment