Rangkaian Set Shaklee Pilihan Ramai

  • Wednesday, July 09, 2014
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

Produk Shaklee ni, ada banyak sangat cadangan-cadangan yang telah diatur, bersesuaian dengan apa yang kita perlukan. Contohnya, set yang digabungkan bagi merendahkan kolestrol dalam darah, set untuk mengawal kadar gula dalam darah bagi pesakit diabetes, set untuk membantu ibu-ibu dalam penyusuan bayi dan macam-macam set lagi yang ada.

suplemen shaklee


Untuk order, Shaklee sekarang menyediakan shopping cart,
khusus untuk para pelanggan yang belum lagi menjadi ahli Shaklee. Kalau dulu, memang tak boleh la kan nak beli apa-apa produk Shaklee kalo tak jadi ahli, kena order melalui pengedar sah Shaklee macam saya hehehehe... Tapi sekarang dengan aplikasi yang sungguh mudah ini, para pelanggan boleh klik je vitamin yang menjadi pilihan, buat pembayaran dan vitamin tersebut akan sampai ke tempat anda dalam tempoh 3-5 hari bekerja. Simple kan?

Pilih set mana yang anda cari dalam senarai di bawah, klik je kat situ.. Kemudian ikut arahan seterusnya.. Boleh rujuk panduan pembelian kat sini --> Cara Menggunakan eSell.Sekiranya ada masalah ke ataupun masih lagi nak order melalui saya, boleh je hubungi saya  ;-)


You Might Also Like

0 comments