Kenapa Vivix Shakle Begitu Hebat?

  • Wednesday, May 08, 2013
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

Kehebatan Vivix Shaklee memang tiada siapa yang boleh pertikaikan. Berasaskan ramuan semulajadi yang terpilih, Vivix merupakan satu penemuan revolusionari dalam anti-penuaan pada tahap sellular.

Jom kita kenali kehebatan Vivix Shaklee melalui ramuannya...

ramuan vivix shaklee
Anggur Muscadine


Merupakan satu-satunya anggur yang mempunyai lebih daripada satu kromosom (20 kromosom) yang mana atas keunikan ini ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz anggur muscadine ini adalah sebesar bola golf (waahhhh besarnya). Juga keunikannya itu menyebabkan ianya mempunyai lebih banyak polifenol dan resveratrol jika dibandingkan dengan anggur biasa yang lain. Ia juga mengandungi asid ellagik yang berkepekatan tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai dalam anggur lain dan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, antivirus dan antibakteria.

ramuan vivix
Purple Carrot
Merupakan sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia.Juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang begitu tinggi. Asid klorogenik yang terdapat dalam kebanyakan carrot pula bertanggungjawab mengurangkan diabetes yang dikaitkan dengan pengambilan kopi. Sejak kebelakangan ini, kajian menunjukkan anthocyanins mempamerkan banyak aktiviti biologi, termasuk antioksidan, anti radang, anti-mikrobial dan anti-carcinogen. Tambahan pula, ia juga mempamerkan kesan pada saluran darah, platlet dan lipoprotein yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.

ramuan vivix
Elderberry
Satu daripada manfaat elderberry adalah keberkesanannya dalam mengubati simptom flu, terutama sekali influenza B. Berry mengandungi flavonoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Elderberry juga kaya dengan sebatian anthocyanins yang memberi kesan anti radang. Dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot atau demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza. Elderberry kaya dengan vitamin A, B dan C dan nutrien2 lain. Berkesan melawan jangkitan yis, asthma, batuk, sesak dada dan diabetes. Dapat merendahkan tahap kolestrol dan menghalang oksidasi kolestrol LDL. Kesimpulannya, elderberry dapat memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung, termasuk strok dan serangan sakit jantung, mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

ramuan shaklee
Polyganum Cuspidatum
Merupakan tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Merupakan sumber komersial resveratrol, yang banyak terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggur merah. Resveratrol ini membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol,merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.
Suplemen Resveratrol ini mungkin merupakan jawapan untuk memanjangkan usia kita. Ujian sebenar untuk suplemen anti penuaan ini adalah masa. Pada masa akan datang, purata usia adalah dalam lingkungan 120 tahun, mereka yang mengambil suplemen resveratrol ini akan berterima kasih untuk penemuan saintifik yang penting ini.

Dengan segala kebaikan ini, anda merupakan orang yang bertuah jika mendapatkan suplemen ini, pada bulan ini, kerana bulan ini merupakan PROMOSI VIVIX.

~ BELI 6 PERCUMA 1 PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
~ BELI 2 PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE

Jadi..... Apa tunggu lagi? Kang melepas nak dapat harga promo... 
Jimaaat baaanyak bila beli dengan harga promo ni... ;-)

--------------------------------------------------------------------------------

Sekiranya anda perlukan suplemen Shaklee, anda boleh mendapatkannya dari saya, agen Shaklee Pasir Tumboh, Kota Bharu atau dapatkan di kedai Mom 2 Moms milik saya, juga di Pasir Tumboh. Bagi mereka yang tinggal jauh, saya gunakan khidmat PosLaju bagi penghantaran.


Boleh hubungi saya di 019-9890707 ;-)

You Might Also Like

0 comments