Shaklee Collagen Powder: Bahan Utama Bahan Rahsia

Sedar tak sedar, dah hampir setahun Shaklee Collagen Powder dilancarkan di Malaysia. Cepat sungguh masa berlalu.

Sepanjang tempoh itu, saya percaya dah beribu-ribu pengguna Shaklee Collagen Powder, mendapat manfaat dari kebaikan Shaklee Collagen Powder. Dah beratus-ratus testimonial terhasil, 'akibat dari kegembiraan' para pengguna yang sangat berpuas hati dengan kesan langsung mereka perolehi dari serbuk ini.

Bagi yang masih belum mengetahui apakah bahan-bahan ajaib yang terdapat dalam serbuk ajaib kolagen Shaklee itu, jom baca kat bawah ni. tak kenal maka tak cinta kan...

Ramuan Utama Shaklee Collagen Powder

 

1. Kolagen dari Sisik Ikan Merah 
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen terbaik. Merupakan ikan laut dalam, kurang pencemaran , tahan lasak dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen haiwan lain.

2. Ekstrak biji Camellia Japonica
Biji Camellia Japonica, terdiri daripada asid oleik yang dapat melembapkan kulit secara hebat, juga merupakan antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

3. Ekstrak Pfaffia
Juga dikenali sebagai Ginseng Brazil, bilamana bergabung dengan ekstrak bii Camellia Japonica akan membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Asid ini memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.

4. Elastin dari Kolagen Ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel dan tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik.

5. Vitamin C dan Vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B meningkatkan metabolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen.

6. Ekstrak Kekerang
Glukosamin ekstrak kekerang adalah penting dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

7. Lactobacillus Acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula usus yang sihat, yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Berdasarkan segala kebaikan-kebaikan di atas, adakah sanggup lagi anda mengatakan Shaklee Collagen Powder adalah mahal?? Tepuk dada, jentik pipi melantun tak? Ahaks.... Kalau tak melantun, memang sah kena ambil Shaklee Collagen Powder...

 ..........................................................................................................
Sekiranya anda perlukan suplemen Shaklee, anda boleh mendapatkannya dari saya, agen Shaklee Pasir Tumboh, Kota Bharu atau dapatkan di kedai Mom 2 Moms milik saya, juga di Pasir Tumboh. Bagi mereka yang tinggal jauh, saya gunakan khidmat PosLaju bagi penghantaran.

Boleh hubungi saya di 019-9890707 ;-)You Might Also Like

0 comments