FAQ Tentang VIVIX Shaklee

  • Monday, November 18, 2013
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

VIVIX merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No 1 makanan tambahan di Amerika Syarikat. 

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular, dimana Vivix dapat membantu memperbaiki kerosakan DNA, mengawal genetik, menjana tenaga sel dan melambatkan pembentukan protein AGE.


Berikut merupakan antara soalan-soalan lazim berkaitan dengan Vivix Shaklee.


Bilakah Masa yang Sepatutnya Untuk Mengambil Vivix?
 Ambil Vivix setiap hari, disarankan diambil selepas sarapan ataupun makan tengahari. Goncang dahulu sebelum minum. Hanya sesudu teh sahaja untuk setiap hari.


Bolehkah Sekiranya Ingin Mengambil Lebih Dari 1 Sudu Teh?
Berdasarkan kajian terkini, tiada faedah tambahan sekiranya kita mengambil lebih dari yang disarankan iaitu 1 sudu teh setiap hari.


Bolehkah Saya Mengambil Vivix Bersama Suplemen Shaklee Yang Lain?
Ya boleh. 


Adakah Patut Mengambil Langkah Berjaga-jaga Bila Mengamalkan Vivix?
Sebenarnya, tiada bukti sebarang interaksi antara Vivix dan suplemen yang lain. Namun sebagai langkah berjaga-jaga, adalah disarankan untuk mereka yang mempunyai apa-apa penyakit atau sedang mengambil ubatan hospital, untuk mendapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.


Adakah Vivix Mengandungi Alkohol?
Vivix tidak mengandungi alkohol.


Kenapa Saya Perlu Simpan Vivix Didalam Peti Selepas Membukanya?
Penyejukan adalah diperlukan untuk membantu mengekalkan kesegaran, warna dan kadar maksima polifenol di dalam produk.


Kenapa Vivix Tidak Disejukkan Semasa Proses Penghantaran?
Berdasarkan ujian yang dilaksanakan, termasuk penghantaran sebenar di seluruh negara dan pengangkutan simulasi di bawah suhu yang melampau dan keadaan kelembapan, telah mengesahkan bahawa produk yang berkualiti tertinggi dikekalkan dalam semua keadaan.


Bolehkah Saya Mengitar Semula Pembungkusan Vivix?
 Ya, boleh.


Dapatkan PRODUK TERULUNG Shaklee ini, dengan harga berganda2 murahnya, bersempena PROMOSI NOVEMBER 2013. Pembelian 2 botol VIVIX melayakkan untuk KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA!!

Jangan lepaskan peluang!!


Berminat??

You Might Also Like

0 comments