Wednesday, 26 October 2016

Koleksi Resepi ESP

Ada antara customer saya yang cakap..

"Takleh nak telan la ESP ni.. Cmane nak buat eh?"

Actually, sebenarnya ada banyak resepi-resepi ESP yang boleh kita try.. Tak semestinya minum plain macam tu je.. Sedappp sebenarnya dan tak bosan pun sebab ada macam-macam cara yang kita boleh try..

Ok, jom kita tengok apa yang kita boleh buat dengan ESP ni, untuk kasik dia jadi sedapppp sampai teringat2..hihihi..
























Biasanya, saya suka buat smoothies..

Caranya..

1@2 scoop ESP + bahan tambahan yang kita nak masukkan (contohnya kurma) + air + beberap ketul ais... Blend... Dahhhpun siap... Simple je kan..

Sedappp...

Cubalah 😍


Nak order ESP? Boleh...

Klik je link kat bawah..


Kalo taknak order direct kat situ, boleh je order dengan saya...



 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)




No comments:

Post a Comment