Thursday, 27 October 2016

Percutian Mewah Kapal Cruise Dengan Hanya RM80?

Betul!!!

Boleh naik kapal mewah Cruise dengan hanya RM80!

Tak tipu..

Ini bukan scam ok...

Ini realiti yang sape2 pun boleh dapat!



Nak tau caranya? Jom saya tunjukkan...





Cara Dapatkan Percutian Mewah Secara Percuma Dengan Shaklee


First of all, dah namanya pun percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee kan,so memang kena jadi ahli Shaklee dulu lah baru kayak nak claim reward ni kan..

Cmane nak jadi ahli Shaklee?

Ada 2 cara..

1) Daftar yuran keahlian Shaklee RM80 ) sekali seumur hidup (tak perlu renew setiap tahun macam kebanyakan syarat syarikat lain).

Apa details yang diperlukan untuk mendaftar?

Boleh tengok sini..

Daftar Ahli Shaklee: Semudah ABC


2) Beli apa-apa produk Shaklee bernilai sekitar RM700, terus layak dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. Siap boleh dapat cashback lagi..

Kenapa Kena Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Bersama Kami?


Ok, yang ni memang sangat penting!

Tau kan, nak berniaga ni, kita perlukan sokongan dan dorongan yang kuat. Ya, betul boleh je jalan sorang2, boleh je jugak berjaya. Tapi percentage nya agak kurang lah kot berbanding yang bergerak dalam team ni.

Halangan dan cabarannya dalam bisnes ni hebat2.. So, di sinilah kepentingannya kita bergerak dalam team ni.. Sama2 bagi dorongan, sama2 bagi semangat.. Kalo rasa macam dah nak hanyut ke laut dah, insya Allah ada yang ingatkan untuk naik ke darat semula.. heheheh...

Team kami, iReach merupakan antara team yang paling terkenal dalam Shaklee Malaysia.. Bestttt!

Jadi Ahli Shaklee Bersama Kami Di iReach
Mengapa Anda RUGI Jika Tak Menjadi Ahli Shaklee Bersama iReach?

Ok lah.. jom kita layan apa yang ada dalam Cruise nanti.. Fefeeling ala-ala cerita Mann & Titanic gittewww.. hehheheh...

Kita akan naik Cruise di Penang.. Kemudian ke Phuket dan seterusnya Krabi.. Lepas tu baru balik ke Penang semula... Syokkkkkkkk ;-)


Pool di atas Cruise

 

Mewah kan?

Kids area.. Anak-anak mesti suka ni...

Rate harga Cruise
Saya ni, seumur hidup tak pernah lagi naik Cruise. Serius, memang teruja sangat tau.. Tak sabar rasanya nak join percutian mewah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.. Fuhhhhh...

Tapi ofkoslah usaha yang say kena buat pun kena setimpal dengan apa yang saya nak kan? Bukan semua Shaklee angkut bawak naik kapal.. Hehhe.. Haruslah yang performance outstanding, ada kelayakan yang mesti kena penuhi barulah dapat kan..

Doakan saya berjaya ya.. Sekarang ni dah half way to go... Aminnnn....


 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)
Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)






No comments:

Post a Comment