Thursday, 20 October 2016

Get Clean Water Pitcher Shaklee - Sangat Berbaloi Untuk Dimiliki

Ni kisah Sabtu lepas...

Memori yang indah haruslah dicatat, untuk dikenang sampai bila2 kan ;-)

Sabtu lepas, Shaklee adakan Branch Carnival di setiap branch yang Shaklee ada.. Bila dah namanya karnival, haruslah penuh dengan aktiviti menarik kan, seperti adanya demonstrasi produk, ada smoothies yang dihidangkan secara percuma.. Yang paling best, ada cabutan bertuah! Yeayyyy....



Dan yang terlebih2 best, ofkoslah kami dapat cabutan bertuah barang yang best kan.. hihihi... Alhamdulillah kami dapat Set Water Pitcher Shaklee yang bernilai lebih RM400 tu.. Berkat tangan anakanda berdua Ammar Qayyum dan Ajlaa' Qaisa cabut undi..hihi... rezeki...



Keistimewaan Water Pitcher Shaklee


Selamat
👍 Menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain. 
- Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan tercemar dan berbahaya yang mungkin terkandung dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association - WQA) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

Mesra Alam
👍Memelihara alam sekitar 
- Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Tambahan pula, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Handal
👍 Lebih banyak air bersih pada setiap masa
- Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana 2x ganda lebih banyak berbanding jenama lain.





Perbandingan  Set Water Pitcher Shaklee dan Jenama Lain




Testimoni Set Water Pitcher Shaklee






Senanglah nanti nak ke mana-mana.. Tak payah dok risau mana nak cekau air minum.. Bawak je portable pitcher ni, isi air paip je dan terus boleh minum dah.. Dengan Water Pitcher Shaklee ni, kita boleh dapat air yang sedap dan selamat untuk diminum.. Yeayyy! Senang nak travel...

Korang kalo berminat nak dapatkan Set Water Pitcher yang best ni, boleh terus klik kat bawah ni ya..



Ataupun, kalo nak contact saya untuk saya tolong belikan pun boleh..


 Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)

No comments:

Post a Comment