Wednesday, 19 July 2017

EKSKLUSIF Hanya Untuk YAng Baru Mendaftar Sebagai AHLI BARU Shaklee!


Taraaaaaa....

pwp shaklee



Cantik kan?

Warna pink lagi tu.. 
Ramai peminat kaler yang lembut-ayu-sopan ni.. 
Saya tau... hihihi...

Tumbler ni tak semua orang boleh beli tau..
Hanya yang baru-mendaftar-sebagai-ahli-baru-Shaklee pada bulan ni dan bulan depan (Julai & Ogos 2017) je yang boleh beli..
Kami orang-orang lama ni melepas la jawabnya..

Tumbler ni best sangat.. 
Yang ada dalam simpanan saya kaler biru & hijau..
Tumbler ni, bila kita nak shake ESP ke kuat-kuat pun, tak terbukak penutup dia tu.. 
Memang safe 👍👍👍

Korang kalo belum jadi ahli Shaklee lagi, baik daftar bulan ni tau..
Bukan senang nak dapat beli tumbler ni..
Hanya insan-insan terpilih je tau..
Bayangkan insan terpilih tu salah sorangnya termasuk korang 😍😍
Bangga weiii...

Nak daftar cmane?
Meh wasap lekaih...





iReach




Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

No comments:

Post a Comment