Wednesday, 20 June 2012

The Miracle Mighty 3 Gem


Sebagai pemilik butik Mom 2 Moms, butik yang berkaitrapat dengan menyediakan keperluan bagi ibu-bu hamil dan menyusu, saya kini kerapkali dihujani dengan pertanyaan bagaimana ingin memastikan proses penghasilan susu tetap mantap walaupun sedang berpuasa. Memandangkan kira-kira sebulan sahaja lagi umat Islam bakal menyambut bulan Ramadhan, ramai ibu-ibu menyusu, terutama yang baru pertama kali berhadapan dengan situasi ini, agak cemas untuk menghadapi bulan puasa.

Pertanyaan seperti ~ 'adakah susu mencukupi' , 'macamana nak buat bagi susu maintain', 'bila masa nak minum air 3 liter' dan pelbagai lagi soalan2 yang pastinya perlukan jawapan.

So, ibu-ibu menyusu... usah khuatir usah gentar..

Jom kita share apa suplemen yang perlu untuk menghadapi bulan puasa...Kalo yang dah start puasa sekarang tu pun boleh cuba, yela mesti ada yang tengah puasa sunat ataupun secara maraton ganti puasa sekarang ni kan...heheh...


SET MIGHTY 3 GEM ~ Mealshakes, Energizing Soy Protein, Performance Drink

Mealshakes   
 ~ mengandungi multivitamin, protein dan fiber
~ menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. 
~ mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.







ESP

- merupakan soya bukan GMO  tetapi ianya adalah soya tulen
- tidak melalui proses pemanasan yang mana memusnahkan sel-sel protein
- dapat memberi tenaga yang sustain , yang mana dapat memberi rasa kenyang yang berpanjangan


Performance Drink
- mengurangkan kehilangan bendalir dari tubuh
- dapat mngekalkan metabolisma badan
-   mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga 
-  Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
      keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
 
Jadi, rahsia untuk kekal aktif semasa berpuasa, meningkatkan penghasilan susu dan dapat beribadah dengan cergas sudah terbongkar...
 
Ayuh, dapatkannya sekarang dengan harga istimewa...
 
Hubungi saya di 019-9890707 atau emel ke qayyumqaisa@gmail.com..

No comments:

Post a Comment