Tuesday, 13 May 2014

Cinch ENERGY Tea Mix: Minuman Tambah Tenaga TERBAIK!

Ni nak bagi teka teki ni..

Sape tau suami saya bila nak drive jauh-jauh, dia biasanya minum apa?
Saya pulak, bila nak stay up malam-malam buat kerja, amek apa?

Hehehe, sebenarnya ni bukan lagi teka teki sebenarnya.. Jawapan dah terbentang depan mata kat tajuk di atas tu.. hihi…

Ya, Cinch Energy Tea Mix ni betul-betul dapat bekalkan kita tenaga, sesuai dengan namanya tu “ENERGY”.

Tak perlu dah nak amek minuman tambah tenaga yang lain seperti Power Root ke Red Bull ke & segala macam minuman yang sah-sah tinggi kandungan gula dan belum tentu selamat untuk kesihatan kita tu..

Amek je Cinch Energy Tea Mix ni.. Bukan tenaga je kita dapat, banyak lagi manfaat lain jugak...


Apa Yang Istimewanya Cinch Energy Tea Mix Ni?


cinch tea shaklee

✒ Ianya SELAMAT tanpa bahan kimia
✒ Sebagai penggalak tenaga semulajadi
✒ Ditambah dengan taurina – dapat meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
✒ Sebagai pilihan alternative terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan
✒ Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis


Bahan Eksklusif Cinch Energy Tea Mix


Matcha Green Tea Powder

Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh, termasuk serat, mineral dan antioksidan.


Red Tea Extract


Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol – penentang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang daripada merebak.


White Tea Extract

 Juga dikenali sebagai the hijau muda yang mempunyai kandungan  kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau


Rooibos Red Tea Extract

Tumbuhan unik yang berasal di Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol-antioksidan.


Nak tambah tenaga anda dengan selamat?


Boleh call saya sekarang..
 
iR Efie Muhamad
ID Shaklee: 869620
019-9890707
 

No comments:

Post a Comment