Cinch @ ESP : Mana Yang Lebih Sesuai Bagi Mereka Yang Ingin Kurus

Seringkali saya ditanya, mana yang lebih sesuai antara Cinch atau ESP untuk mereka ambil bila dalam proses menurunkan berat badan.  Agak-agak korang, yang mana? Ehehe… Yang pastinya, amek kedua-dua tu serentak lebih bagus kan? 


cinch & esp


Setiap kali kita minum Cinch Shake Shaklee, kita akan mendapat 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut (dicadangkan diambil bersama dengan 1 sudu ESP). 
Ini penting – kerana  protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Cuma, mungkin ada yang bajetnya kurang, ataupun mungkin nak cuba satu produk je dahulu so saya lebih suka untuk cadangkan Cinch berbanding ESP.

Kenapa Cinch Shake Mix?


❤ Kekalkan jisim otot tanpa lemak
❤ Hilang berat daripada lemak
❤ Terbukti secara klinikal
❤ Diperkasa dengan Leusine 

Dalam  kebanyakan diet yang kita amalkan, kita akan kehilangan lemak dan otot. Apabila kita kehilangan otot, kita tidak akan berupaya membakar lemak, dan ini akan merendahkan kadar metabolism. Jadi, apabila kita tidak lagi meneruskan diet tersebut, maka kita tidak boleh lagi membakar kalori seperti sebelum ini. Maka, akibatnya berat badan akan bertambah berat. Misi diet GAGAL!..Huhuhu…

Jadi, di sinilah terletaknya keistimewaan Leucine yang terdapat dalam Cinch ni. Leucine merupakan otot yang membina asid amino.  Kajian yang telah dibuat menunjukkan pemakanan yang telah diperkasa dengan Leucine dapat mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak (lean muscle mass).  Mereka yang telah menjalani program ini, telah kehilangan lemak, berat, inci dan pada masa yang sama dapat mengekalkan otot mereka.

Secara ringkasnya, Cinch dapat membantu mengawal lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolism badan & memberi kepuasan kepada pengguna. Cinch dapat  membantu mengekalkan otot kita, membakar lemak dan hilangkan inci yang tak diperlukan.

 Jadi..........

KEEP MUSCLE U HAVE
BURN FAT U DON'T NEED
LOSE INCHES U DON'T WANT

 dengan............

CINCH SHAKE MIX! 

cinch shake mix shaklee


Boleh call saya sekarang..
 
iR Efie Muhamad
ID Shaklee: 869620
019-9890707


You Might Also Like

0 comments