Mealshakes Shaklee: Multivitamin Terbaik Seisi Keluarga

Bulan ni, Mei 2014 merupakan bulan promosi  bagi hotselling produk Shaklee ➛ Mealshakes. Mealshakes ni merupakan multivitamin yang lengkap dengan pelbagai jenis vitamin, mineral dan zat perlu badan.  Mealshakes merupakan satu pilihan tepat bagi mereka yang menginginkan multivitamin yang boleh diambil oleh seisi keluarga, baik dari golongan kanak-kanak sehinggalah warga emas. Sebabnya, Mealshakes ni dalam bentuk serbuk, jadi ianya memudahkan pengambilan berbanding dalam bentuk pil macam Vitalea, kanak-kanak susah nak telan la kan?

multivitamin shaklee

Kenapa Wajib Pilih Multivitamin Shaklee Berbanding Yang Lain?

 Mealshakes diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.

Mealshakes dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh khasiat, Mealshakes Shaklee merupakan pilihan bijak.

Nak dapatkan Mealshakes anda?
Boleh call saya sekarang..
 
iR Efie Muhamad
ID Shaklee: 869620
019-9890707

You Might Also Like

0 comments