Sunday, 11 January 2015

Vitalea For Children: Multivitamin Terbaik Untuk Kanak-Kanak

Semalam, buat pertama kalinya dalam sejarah hidup, Ammar mintak nak makan vitamin. Oh ya, kecuali Nutriferon dia memang suka kalo saya bagi. Tapi Nutriferon takdelah kena makan setiap hari kan. Kadang-kadang je, especially bila saya nampak budak-budak ni macam tak sedap badan baru bagi. 

Sebelum ni, saya bagi OmegaGuard, dia memang reject. Bagi Mealshakes pun, dia suka ngelat-ngelat jugak. Buntu dah uminya ni huhuhu...


Kali ni, dia sendiri yang mintak! Wahhhh memang saya speechless.. Siap dia sendiri yang amekkan dari atas rak, mintak saya tolong bukakan (sebab penutup Vitalea ni dia special sikit, ada cara unik baru dapat bukak > untuk keselamatan kot heheheh)..

Mungkin rasanya memang kanak-kanak suka kot, sebab tu sampai Ammar boleh suka Vitalea ni..


Sebenarnya, Vitalea for Children ni dah lama sangat takde kat pasaran. Dah setahun lebih kot. Bulan ni baru ada balik, siap jadi produk promo Shaklee pulak tu. Beli 3 botol dapat free 1 botol. Memang best la kan? Masa ni la kalo nak beli lebih sikit buat stok pun. Dah harganya murah kan...




Kebaikan dan Manfaat Vitalea For Children


 Vitalea For Children menggunakan pemanis semulajadi yang diekstrak dari buah anggur dan kita ibubapa tak perlu risau kerana ia mengandungi xylitol bagi melindungi gigi anak kita daripada kaviti.

Merupakan multivitamin yang lengkap.
Mengandungi vitamin A, C, D, E kesemua 8 jenis vitamin B, juga lengkap dengan kalsium, magnesium, zinc , iron, iodine dan copper.
 Tanpa perasa tiruan, tanpa pemanis atau sebarang bahan-bahan tiruan.
Boleh dikunyah begitu sahaja.

 Vitalea untuk kanak-kanak ini boleh di ambil 2biji sehari.Walaupun penutup botol Vitalea ni ada special lock so that anak-anak susah untuk bukak sendiri, lebih baik mak ayah simpan kat tempat tersorok sikit. Nanti, asyik dok mintak je diorang ni.. menangis-nangis meronta-ronta kang susah...hehehe...


Tablet Vitalea ni agak besar sedikit, tapi memandangkan ianya boleh dikunyah ataupun dihisap, maka takde masalah nak bagi kat anak-anak.

Nak cuba?

Boleh isi borang ni..

Ataupun boleh je hubungi saya melalui cara-cara di bawah..


❤ Efie Muhamad ❤


SMS/Whatsapp: 019-9890707





No comments:

Post a Comment