Thursday, 6 November 2014

Minyak Ikan OmegaGuard: Promosi Shaklee Bulan November 2014

Alhamdulillah, sekali lagi bersua muka pada bulan yang baru...
Bulan ni, ada kelainan sikit pada promosi Shaklee.. Kalo macam bulan lepas, ada 2 jenis produk kan iaitu  Mealshakes dan ESP. Bulan sebelumnya pun 2 produk, Mealshakes dan Shaklee Collagen Powder.. Tapi bulan ni, cuma 1 jenis produk sahaja iaitu Omega Guard (minyak ikan Shaklee), tapi ada 2 jenis promo.
Beli 6 botol  Free 1 botol
Ataupun..
Beli 2 botol pada harga diskaun (less 5%)
Haaaa best ni, especially untuk sesiapa yang taknak beli banyak-banyak sekaligus, ataupun sesiapa yang ada bajet yang terhad, tak mampu nak beli 6 botol sekaligus bolehla beli pilihan kedua tu.

Untuk Apa Omega Guard ni?


Asas kebaikan Omega Guard Untuk Tubuh Kita

 Banyak kebaikan Omega Guard ni.. Yang paling glemer tentulah untuk kawal kadar kolestrol dalam badan, jaga kesihatan jantung dan kawal tekanan darah kita. Itu yang paling glemer laaa kan.. Selain tu boleh tengok dalam gambar kat atas...

Anda nak cuba?

Boleh hubungi saya di sini...

Efie Muhamad (ID: 869620)
019-9890707



 

No comments:

Post a Comment