Wednesday, 10 May 2017

Cara Nak Elak Sunburn Bila Pergi Pantai


Pergi pantai memang seronok.

Dengan desiran ombaknya, dengan angin yang berhembusnya, dengan menyaksikan anak-anak bermain di tepian ombak dengan girangnya ececece... Pastu kalo bawak makanan siap dok berkelah bagai tu lagi la seronok kan?

Bercuti..
Bergembira bersama keluarga..
Sape yang tak seronok kan?





TAPI....


Jangan lupa..

Kulit muka kita senanggggg sangat 'hangus' bila pergi pantai kan..

Perasan tak?
Kadang tu, siap complete dengan rasa perit pedih lagi, petanda kulit kita 'terbakar'
Huhuhuhu..

Ok korang..
Ni ada tips, macamana nak pegi pantai tapi kulit kekal mentennnnnnn je...

Jom layannnn...




Kah kah kah kah...
Nak tergelak pun ada..
Itulah, orang cakap awal-awal tak nak dengar kan..
Hihihihi...

Takpe, masih boleh diselamatkan..
Jom protect kulit kita dari pancaran matahari dengan Nutriwhite Ultimate Protection ni tau...




Nak order, boleh order kat sini terus tau..



Ataupun boleh hubungi saya je untuk order...



Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)


1 comment:

  1. Item yang dah ada dlm list. Kita kumpul satu². Syok pakai Nutriwhite ni

    ReplyDelete