Saturday, 13 May 2017

Kenapa Kita Kena Jadi Ahli Shaklee & Apa Yang Boleh Kita Dapat Sebagai Ahli?

Saya ni selalu dok pung pang pung pang ajak orang join Shaklee kan.. Hihihi...Harap korang tak bosan lah ya...


Sebenarnya, niat saya nak suruh korang jadi ahli Shaklee ni sebab nak suruh jimat la kan. Daripada dok membazir masa survey sana survey sini nak cari Shaklee harga murah memang tak dapatlah. Sebab, harga ahli Shaklee memang EKSKLUSIF untuk ahli Shaklee je. 



Yang tak jadi ahli, memang kena beli dengan harga retail. Harga retail ni beza banyak jugaklah berbanding dengan harga ahli Shaklee. Almost 20%-30% jugak tau. So, memang tersangat jimatlah kalo jadi ahli je terus. Masa jimat, tenaga jimat, duit pun jimat.

Apa Yang Kita Boleh Dapat Bila Dah Jadi Ahli Shaklee?


Ok, bila dah jadi ahli, macam-macam yang kita boleh dapat selain daripada dapat beli produk pada harga jimat.

Bila kita dah jadi ahli, tiba-tiba kita rasa macam..

"Eh, syok jugak ni kalo aku cari duit geli-geli dengan Shaklee"

Haaaa, maksudnya kalo nak berniaga, dah boleh terus mula dah. Tak perlu pun nak invest beribu untuk mulakan bisnes Shaklee. Cukup sekadar jadi ahli, dah terus boleh berniaga Shaklee.

So, apa yang kita boleh dapat bila berniaga Shaklee?


Ada banyak jenis bonus yang kita boleh dapat.

Retail Profit: untung runcit yang kita dapat masa jual Shaklee (beza harga runcit dan harga ahli)

Personal Bonus: Bonus dari jualan individu

Net Personal Bonus: Bonus dari jualan kumpulan

Bonus kepimpinan: Sehingga 6 level

Car Bonus: Cash yang Shaklee bayar setiap bulan 

Coordinator Incentives: Insentif yang kita dapat bermula dari rank Coordinator



Dannnnn, selain tu yang paling best dapat join 6 STAR TRIP SHAKLEE.

Ada Regional Trip
Ada International Trip
Ada Umrah

Kita kumpul point, then tinggal pilih je nak join yang mana.

Macam untuk cycle ni, cycle 2017/2018 ni..

Regional Trip : Bangkok
International Trip: Western Mediterranean Cruise








Tapi kan, kalo taknak berniaga pun takpe..
Takde masalah pun.. 
Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.. dah jimat jugak..

So, nak jadi ahli untuk makan sendiri ke..
Nak jadi ahli untuk berniaga ke..
Boleh hubungi saya tau!
Nanti saya guide ok...




Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)



Efie Muhamad (facebook)

No comments:

Post a Comment