Friday, 1 August 2014

Gla Shaklee: Faedah Dan Kebaikan Untuk Semua

Alhamdulillah, hari ni merupakan Hari Raya Aidilfitri hari yang ke 5, juga merupakan hari pertama dalam bulan Ogos. Seperti biasa, hari pertama setiap bulan menjadi debaran bagi kebanyakan para Pengedar Bebas Shaklee, juga tak ketinggalan para pengguna tegar suplemen Shaklee. Ya lah, hari pertama merupakan hari pengumuman produk apakah yang menjadi produk promo untuk bulan itu. Jadi, masing-masing tertunggu-tunggu.

Dan.... promosi bulan ini ialah......



------------------>>>>>>>> GLA Complex!

Mungkin ramai yang biasa dengar tentang Evening Primerose Oil, namun tak ramai yang tahu tentang GLA Complex Shaklee. Jom ketahui perbezaan antara EPO dan Gla Complex.



GLA Complex lebih dikenali ramai sebagai vitamin untuk membantu meningkatkan kesuburan, menstabilkan hormon wanita, membantu untuk kitaran normal bagi haid wanita dan lain-lain. Pendek kata, GLA lebih dikenali sebagai suplemen untuk wanita. Namun hakikat sebenarnya, GLA mempunya pelbagai fungsi yang lain.

Antaranya; boleh baca artikel-artikel di bawah.


Faedah dan Kebaikan GLA Shaklee

 





Harga GLA Complex 

 


Bersempena Ogos 2014 ini, Shaklee menawarkan Beli 6 Percuma 1. Maka, saya percaya ramai yang taknak lepaskan peluang keemasan ni. Setahun sekali je ni, macam raya jugak. Hehehe...

Nak order?

Boleh hubungi saya di sini..


No comments:

Post a Comment