Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

  • Thursday, February 08, 2018
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

Keunikan Collagen Shaklee ialah ia bertindak dalam tiga cara. Tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan sahaja. Tiga cara yang dimaksudkan tadi ialah :-

❤ Keanjalan
❤ Penghidratan
❤ Antioksidan

Collagen Powder Mudah Meresap


Selain daripada kelebihan collagen Shaklee yang tahan lasak, kebaikan lain ialah molekul collagen juga ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. 
Berapa Lama Nampak Kesan?


Pengambilan SCP ni bergantung pada individu. Ada individu yang ambil beberapa sachet dah nampak kulit makin moist dan lembap. Mengikut kajian Shaklee,seawal usia 3 minggu dah menunjukkan hasil yang baik.

Antaranya seperti berkurangnya kedutan dan tekstur kulit bertambah cantik. Statistik menunjukkan 71% pengguna merasakan perubahan yang sangat ketara pada kulit wajah dan anggota badan setelah menggunakannya selama 8 minggu.


Nak kulit mulus dan sihat kan? 
Dapatkan segera promosi 4 kotak Shaklee Collagen Powder berserta sebotol Vitamin C Sustained Release pada diskaun 10% sepanjang bulan ini 💓

Klik butang eSell di bawah untuk membuat pembelian terus dengan pihak Shaklee.
Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)
FB: Efie Muhamad (Founder TheVioletTeam)

You Might Also Like

0 comments