Kenapa Penting Untuk Ada Target?

  • Friday, February 16, 2018
  • By efie muhamad
  • 0 Comments


Sedar tak sedar, dari kita kecik sebenarnya kita sentiasa ada target..


Target untuk dapat sekian sekian dalam exam..
Target untuk masuk universiti mana pilihan hati..
Target untuk bla bla bla bla...

Dan sebagainya...

Sebenarnya target ni penting..
Kalau takde target, follow the flow je maka harapan untuk kelaut tu memang cerah lah..

Bila kita ada target, sebenarnya itulah yang akan memandu kita untuk buat planning dan action yang lebih clear.. Segala-galanya bermula dengan target...

Pernah dengar tak pepatah omputih..

"Shoot for the moon, even if u missed it, u'll land among the stars"

Targetlah seberapa tinggi yang boleh, walaupun kita ditakdirkan tak dapat capai target, kita masih lagi dalam approaching target zone.. Which is masih best lah kan berbanding dengan takde target ni..



Target saya untuk team Shaklee saya - TheVioletTeam?

Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu, tinggi lagi harapan saya..

Saya nak - kami semua dalam #VioletFighters, akan dapat rebut segala peluang yang Shaklee offer..

 Cash Bonus
 Car Bonus
 Leadership Bonus
 Coordinator Incentive
 Convention Trip

Sebab - semua ni Shaklee dah sediakan dah...
Tak payah berebut pulak tu..
Sebab once u qualified it, u akan dapat..
Walau sejuta orang sekali pun, Shaklee tetap akan bagi..

Rugilah kalau kita tak ambil kan?

So, ada yang nak join kami di #TheVioletTeam?

Wasap saya terus http://efieshaklee.wasap.my/

***********************

Nak order Shaklee?


Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

FB: Efie Muhamad (Founder TheVioletTeam)

You Might Also Like

0 comments