Selamat Ulangtahun Ke 1 Abad Vitalea Multivitamin Shaklee

  • Tuesday, February 03, 2015
  • By efie muhamad
  • 0 Comments

Special!!

Sungguh special bulan ni kerana bulan ni merupakan bulan promosi bagi multivitamin yang tertua di dunia iaitu VITALEA SHAKLEE. Ya, Vitalea Shaklee merupakan  multivitamin yang pertama dicipta didunia iaitu pada tahun 1915. Maka, pada tahun ini, tahun 2015 maka genaplah ulangtahun ke 100, usia multivitamin terbaik di dunia ini.

Vitalea yang mula-mula dicipta pada tahun 1915

 Vitalea yang mula-mula dicipta pada tahun 2015 dahulu adalah dalam bentuk cecair. Ianya menggunakan nama Vitalized Minerals, yang kemudiannya dipendekkan menjadi V-I-T-A-M-I-N. Maka, terciptalah perkataan vitamin yang kita sebut sehingga ke hari ini. Asal usul perkataan vitamin ini adalah dari perkataan Vitalized Minerals, iaitu nama asal bagi Vitalea. Bangga tak? Hehehehe.. belajar sejarah pulak ari ni..Multivitamin Shaklee ni sangat mudah larut, maka mudah untuk badan kita serap. Pernah dengar kan, antara ciri-ciri multivitamin yang baik adalah yang mudah larut untuk cepat diserap oleh badan kita. Vitalea Shaklee ni,hanya mengambil masa kurang dari 5 minit, untuk larut sepenuhnya dalam badan kita. Jom kita tengok eksperimen ini.


Best kan?

Maka, bersempena promosi Vitalea Shaklee pada bulan Februari 2015 ini, elok sangatlah kita ambil peluang ni untuk mula jatuh cinta dengan multivitamin terbaik ini.
Tak kenal, maka tak cinta kan?
Harga Vitalea Shaklee Dewasa - RM88.75 sebotol (120 tablet)
Harga Vitalea Chewable Kanak-kanak - RM111 (60 tablet)

Harga promosi???
Kena hubungi sayalah ;-)


 ❤ Efie Muhamad ❤

SMS/Whatsapp: 019-9890707You Might Also Like

0 comments