Rahsia Sebenar Gadis Ini Menderita 7 Tahun..

  • Sunday, December 21, 2014
  • By efie muhamad
  • 1 Comments

Dia telah melalui zaman suram yang begitu lama... 7 tahun, memang bukan satu tempoh yang singkat..

Di saat teman-teman seusia yang lain bergembira dengan kehidupan remaja mereka, dia seakan ingin menyorokkan diri dalam rumah.. kerana MALU...

Kenapa?

Jemput dengar luahan hati beliau sendiri di sini...Dia adalah......Nor Farizan Mazlan, kini merupakan Master Coordinator di Shaklee Malaysia..

Kisah beliau...

Awal tahun 2006, beliau menghadapi masalah kulit muka yang sangat teruk - penuh dengan jerawat kecil dan besar, berkemungkinan besar akibat daripada salah pilih produk yang mungkin mengandungi bahan kimia yang berbahaya.

Akibat daripada keadaan itu, beliau segan sangat nak keluar rumah, walaupun untuk pergi bekerja. Kawan beliau cadangkan untuk beliau buat rawatan muka - facial dan sebagainya namun tetap tak memberi kesan yang diinginkan malahan semakin bertambah teruk.

Kemudian, beliau diperkenalkan dengan Vitamin C & GLA Shaklee. Alhamdulillah, setelah 3-4 bulan mencuba produk Shaklee, akhirnya jerawat mula menghilang. Namun, kesan tinggalan jerawat tu - iaitu parut masih ada. Lalu, beliau mencuba pula Vitamin E. Parut mula pudar setelah 4-6 bulan selepas itu.

Kini, Master Cik Jan dah tak ragu-ragu, dah tak malu untuk keluar rumah. Beliau dah berjaya untuk dapatkan kulit wajah yang beliau ingin-inginkan. Kini kulit beliau licin, bersih, halus gebu tanpa jerawat mahupun parut jerawat.

Sehingga kini, Master Cik Jan kekal setia dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee iaitu Vitamin C, Vitamin E, Shaklee Collagen Powder, GLA Complex dan Set Penjagaan Kulit Nutriwhite Shaklee.

Alamilah, dan rasailah perbezaan dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee..


Sekiranya anda pun mengalami masalah yang serupa dengan Cik Jan, cepat-cepatlah buat keputusan seperti Cik Jan... Insya Allah, masalah kulit yang menghantui diri sekian lama, akan selesai...

Hubungi saya, pengedar Shaklee bertauliah anda...

❤ Efie Muhamad ❤
SMS/Whatsapp: 019-9890707You Might Also Like

1 comments