Thursday, 1 January 2015

Tripple Promotion Dari Shaklee Sempena Menyambut Tahun Baru

Alhamdulillah, dah masuk 2015 dah pun kita... Allah masih pinjamkan nafas sehingga ke hari ini..

2014 ditutup dengan agak getir bagi kebanyakan kami rakyat Kelantan, kerana ujian banjir yang menimpa. Namun, kami terima ini dengan redha, sebagai tanda ujian dari Allah yang mahukan kami semua kembali lebih dekat pada Dia.

Boleh baca di pautan-pautan berita di Sinar Harian ini mengenai banjir di Kelantan.









Air banjir melimpah dengan begitu cepat, tanpa sempat berbuat apa-apa. Banjir ini melibatkan lebih 80% kawasan di Kelantan, di mana kawasan yang paling terjejas teruk adalah Gua Musang dan Kuala Krai. Yang kurang terlibat dengan banjir cumalah kawasan Bachok dan Pasir Puteh, itu je. Yang lain semua terjejas dengan banjir, dengan sangat teruk dan dengan  kerugian yang bukan sedikit.

Ok lah, jom kita berbalik kepada perihal promo dari Shaklee.



Promo Shaklee Untuk Bulan Januari 2015


Bulan ni Shaklee bermurah hati, offer 3 jenis produk sebagai promo item. 1 daripadanya telah lama sangat takde kat pasaran, iaitu Vitalea for Children, iaitu chewable multivitamin untuk anak-anak.




3 offer yang Shaklee bagi ni sangat best kan? Banyak manfaatnya yang kita boleh dapati.. Antaranya Vivix sering diambil untuk mengawal kadar gula dalam darah, untuk awet muda, untuk lawan kanser, untuk tingkatkan ketahanan badan dan lain-lain.

Alfalfa pulak paling glemer sebagai perapat. Ha, bagus untuk eratkan hubungan intim suami isteri la kan. Selain dari itu, alfalfa jugak sering digunakan untuk proses detoks, untuk kurangkan alahan seperti resdung, untuk tambah susu badan

Vitalea Chewable pulak sebagai multivitamin yang senang untuk diambil oleh kanak-kanak, sebab boleh kemam ataupun hisap. Bagus untuk tingkatkan daya ketahanan tubuh anak-anak-kita supaya kurang kena jangkitan, demam atau selsema.

Jadi, apa tunggu lagi?

Cepat-cepat dapatkan untuk kita seisi keluarga....

Boleh isi form di bawah untuk tempahan..

Ataupun boleh je hubungi saya untuk tempahan..

❤ Efie Muhamad ❤
SMS/Whatsapp: 019-9890707



No comments:

Post a Comment