Sunday, 9 April 2017

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Buah Pinggang?

Orang kata, bila dah kena sakit buah pinggang ni, kesan dia amatlah menyedihkan. Tambah-tambah lagi, bila sampai kena dialisis. Letih yang amat, kadar hemoglobin darah drop, dan macam-macam lagi lah. Tu belum kira lagi rawatan yang kena jalani, iaitu proses dialisis yang biasanya kena buat selang sehari.

Fuhhhh...

Membayangkan pun rasanya tak sanggup dah. Rasa macam melepek je terus. Takleh nak bergerak ke mana-mana kan. Dunia hanya Pusat Dialisis dan rumah je..

Ada sorang adik junior sekolah saya ni..
Beliau merupakan seorang doktor perubatan di sebuah Hospital di Kuala Lumpur..
Mama beliau merupakan seorang pesakit buah pinggang bertahun-tahun.. 

Beliau memang selalu order Vivix.. 
Untuk beliau sendiri, dan jugak untuk mama. 

Beberapa hari lepas, saya dapat wasap ni daripada beliau..



Alhamdulillah, bila konsisten dengan Vivix, rasa badan lebih bertenaga.. 
HB pun naik.. Boleh jalan-jalan, tanpa rasa penat melampau..

Orang tua ni biasanya nak makan macam-macam.. Pantang orang promote, terus nak beli.. Yang anak dok suruh makan ni, acuh tak acuh je dengar kan.. Huhu..

Masalahnya, produk kat Malaysia ni macam-macam.. Yang merapu lagi banyak dari yang betul.. Kalo termakan yang merapu? Nauzubillah...

Sebab tu lah, saya TAK BOLEH STOP PROMOTE SHAKLEE! ;-)
Nak bagitau kat semua orang, bahawa adanya produk yang sangat berkualiti dari Shaklee ni..

Nak beli Vivix boleh beli kat sini..
Klik je link eSell kat bawah ni tau..


Ataupun boleh je hubungi saya..


Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)

No comments:

Post a Comment