Monday, 3 April 2017

Shaklee Convention - Program Shaklee Yang Paling Tak Sabar Nak Join!

Assalamualaikum..

Lama tak bersiaran kat blog..
Masih ada, masih sihat alhamdulillah ;-)..

Pagi ni nak cerita pasal program best yang bakal diadakan hujung bulan ni..
Tak sabar nak attend tau!

Apa program nya?
Ni haaa...

SHAKLEE CONVENTION atau nama dulunya lebih dikenali sebagai 

Haaaa masa ni lah, para pengedar Shaklee yang layak, yang dah memenuhi kriteria yang ditetapkan akan menerima award masing-masing.. Segala jerit perih sepanjang cycle, bakal terbalas masa ni lah.. Rasa puas bila dapat menggenggam award dalam tangan.. Namun yang lebih penting, pengalaman dan cabaran yang dilalui tu akan menjadi pengalaman yang paling berharga sepanjang hayat.. Pengalaman yang mendewasakan kita dalam dunia perniagaan...




Yang specialnya, masa 29 April ni nanti, ada kelainan sikit berbanding dengan National Conference yang lepas.

Pagi tu, kami akan tour HQ baru Shaklee yang akan mula beroperasi pada Mei nanti. So, kiranya kamilah orang pertama yang akan jejakkan kaki ke ofis baru Shaklee ni kan. Ecececece.. Vangga hokkayyy...

Petang tu baru akan start convention.. Yang ni pun super duper best jugak! Sebabnya, Guest Speaker yang akan dijemput untuk Convention tu nanti adalah upline kamiiiiiiiiiiiiiiiii... Yeayyyy! Pasangan Master yang paaaaaling berpengaruh dalam dunia Shaklee tau..
Master Zainul Anuar & Master Siti Nurazlina Noh..
Fuhhhh tak sabarnyaaaaa.....

Yang Belum Ahli Boleh Ke Join?


Bolehhhh! 


Boleh beli tiket berharga RM30, nanti akan dapat goodies yang bernilai RM50++.. 
Memang berbaloi-baloi..

Nak join meh roger Efie ok..
019-9890707..

I'm waitingggg ♥♥♥



No comments:

Post a Comment