Tuesday, 11 April 2017

Ubat Tahan Ngantuk Paling Takde Steroid Kat Atas Dunia!


Selalu mengantuk sangat sampai tengah bersemmbang pun boleh tertidur?
Fuhhhh biar betul?

Ya, memang betul!
Ni kisah benar ni tau.. 

Bukan rekaan ataupun khayalan..

Rasa macam tak logik pun ada kan?

Ya lah, tengah sembang kotttttt cmane bleh sampai tertidur? 




Ni haaa conversation kami pagi tadi.. 
Bahaya kan?
Lagi-lagi la kalo tertidur masa tengah drive tu.. 
Nauzubillahiminzalik.. 


Ubat Mengantuk Paling Takde Steroid? Apa tu?


Kita ni, pagi-pagi tanah tak cerah lagi orang kata, dahpun keluar ke tempat kerja. Balik rumah, matahari dah tenggelam. Nak-nak pulak cuba bayangkan situasi macam ni..

😣 kat office banyak kerja sampai terpaksa siapkan kat rumah malam-malam
😣 anak-anak plak jenis attention seeker sampai kita pun tak larat lagi dah
😣 yang buat biz part time nak x nak kena kekal produktif sampai ke sudah

Selalu tak alami perkara macam ni?
Kadang tu, mata macam dah takleh nak bukak dah, ala-ala kena tongkat dengan batang mancis dah...

Ok, jom tengok apa kakak ni cakap?






Ni lah ubat mengantuk paling power tu..
Yang bestnya, bukan setakat takde steroid, tapi banyak pulak manfaat lain..

Nak tau tak apa bahan yang terkandung dalam Cinch Energy Tea Mix tu?






Memang power lah!


Testimoni Cinch Energy Tea Mix - Energy Booster 






Jangan bagi mengantuk tu sampai ke tahap boleh membahayakan kita.. 
Cegah dulu, ikhtiar dulu..
Tau!  ;-)

Nak order Cinch Tea ni, boleh klik je kat button eSell kat bawah ni.. 



Ataupun, boleh hubungi saya je tau..



Pengedar Sah Shaklee Kota Bharu (ID: 869620)

Efie Muhamad 019-9890707


Efie Muhamad (facebook)

No comments:

Post a Comment