Monday, 7 April 2014

Jadi Ahli Shaklee Bersama Kami Di iReach

Grup Shaklee kami memang awesome...

Besttttt sangat!!

Kenapa saya kata best??

Ok, cuba bayangkan 2 situasi di bawah..

Situasi 1: Anda bayar RM75 kepada wakil Pasaraya XXXX untuk dapat keahlian di Pasaraya XXXX, kemudian anda dapat membeli barang di Pasaraya XXXX dengan harga ahli.

Situasi 2: Anda bayar RM75 kepada wakil Pasaraya ZZZZ untuk dapat keahlian di Pasaraya ZZZZ, kemudian anda dapat membeli barang di Pasaraya ZZZZ dengan harga ahli. Melalui wakil ini, mereka telah menubuhkan satu kumpulan sokongan untuk mereka yang menjadi ahli. Penuh dengan  aktiviti santai tapi berilmu. Sentiasa membuat perjumpaan samada secara maya atau secara berdepan.

Mana satu yang lagi BEST?

Semestinya situasi yang ke 2 kan?

Begitulah yang diibaratkan dengan grup Shaklee kami, Cheese (grup di bawah susr galur saya), iReach (grup besar di bawah Master Lyna) & Jutawan (grup besar di bawah Presidential Master Cery Mamafaiz), penuh dengan aktiviti dan program yang pelbagai. Diajar teknik berniaga, teknik pemasaran, teknik berblogging, tanpa jemu setiap hari. Tak lupa, sentiasa diingatkan untuk menekankan amalan rohani sebagai tunjang kekuatan seseorang.

Pendek kata, saya memang suka sangat dengan grup Shaklee saya. Syukur Allah lorongkan saya untuk berada didalam kumpulan ini..

Sentiasa ada program, sentiasa ada aktiviti..

Nak tengok macamana antara program yang telah kumpulan saya anjurkan?
Jom tengok sedutan Jom Hebat Mega yang telah diadakan pada 15 Mac yang lepas..





 
Sekiranya anda mendaftar menjadi ahli di bawah group Cheese hari ini, secara automatiknya anda di bawah naungan group iReach yang sangat superb & Jutawan yang awesome!

Bukan senang nk dapat tau. Semua tips2 dan teknik tersedia untuk kita. Tinggal kita aje kene gerak utk dapatkan.

Bermodalkan hanya RM75, hidup anda bakal berubah. Ini bukan skim cepat kaya, juga bukan  skim pelaburan. Letak duit dan tunggu duit beranak. No no no

Letak duit RM75, dan usaha gigih duplicate apa yang mentor kita ajar.
Then, duit tu yang datang cari anda!

Jom semua. Ubah kehidupan kita hari ini juga, sebelum segalanya dah terlambat.

iR Efie Muhamad
Pengedar Sah Shaklee : ID 869620
019-9890707

No comments:

Post a Comment