Tuesday, 22 April 2014

The Secret of Magic Sliding Door: Rahsia Jana Income Ratusan Ribu

Kenal tak sliding door??

Takkan tak kenal kot kan... Rasanya kebanyakan rumah ada sliding door ni kan... Biasanya sliding door ni dari cermin kan... Haaaa macam kat bawah ni...


Ok, apa yang kita boleh nampak dari sliding door ni?

Empat segi..
Telus..
Dibuka secara tarik ke tepi...
Mudah pecah..

Terpulang pada persepsi masing2 kan?

Tapi , apa yang saya nak kongsikan pada hari ini sungguh menarik. Persepsi tentang sliding door dari kaca mata seorang Master Coordinator dalam Shaklee,


The Secret of Magic Sliding Door

Jom kita saksikan dahulu ucapan Master Azrin semasa Master Celebration beliau di Pullman, Putrajaya pada hari Sabtu yang lepas.. Dalam ucapan ni, ada Master Azrin sebutkan tentang The Secret of Magic Sliding Door tu...

 
Rahsia keajaiban sliding door terbongkar!! 
 

Setiap kali anda mendengar ada orang lain bercakap dan anda tak boleh buat, 
TUTUP SLIDING DOOR!!!
 
I can see u but i cant hear u and u look funny outside! 
 
"Ala ko tak boleh"..... tutup sliding door tu
"Ala susah la buat shaklee ni"..  tutup sliding door tu
"Boleh ke ko jadi master".. tutup sliding door tu 
 
Setiap kali kita dengar sesiapa je merendahkan kita, meruntuhkan motivasi kita, tutup sliding door kita!!
 
Simple kan?
 
Tapi sangat-sangat bermakna. 
 
Disebabkan sliding door inilah, Master Azrin berjaya menjadi master hanya dengan menggunakan medium online 100%( kerana 95% downline-downline nya berada di Semenanjung, manakala beliau di Sarawak)

Disebabkan sliding door inilah, Master Azrin berjaya menjadi master walaupun upline nya berada di Semenanjung dan mereka tak pernah berjumpa sepanjang perjalanan beliau menuju master.

Disebabkan sliding door inilah, Master Azrin berjaya menjadi master walaupun harga produk Shaklee di Sabah Sarawak lebih mahal dari harga produk Shaklee di Semenanjung (pada ketika itu, sekarang harga dah distandardkan)

Disebabkan sliding door inilah, Master Azrin yang bermula pendapatannya bersama Shaklee RM27 sahaja, kini mencecah ratusan ribu

Segalanya hanya kerana The Secret of Magic Sliding Door!!

Jadi, pastikan sliding door kita berfungsi dengan betul. Bila perlu, tutup je sliding door itu... Teeeeeeeetttt....

≧◠◡◠≦✌
 
 Walau apa jua bidang anda, kerjaya anda (tak semestinya Shaklee sahaja), tapi amalkan konsep ini, pasti kejayaan akan jadi milik anda..

Nak apply teknik ini bersama saya dalam Shaklee???

Boleh call saya sekarang!!
iR Efie Muhamad 
ID Shaklee: 869620
019-9890707


No comments:

Post a Comment