Monday, 21 April 2014

Nak Kulit Cantik? Rahsianya Disini...

Kulit halus mulus gebu berseri memang menjadi impian semua orang. Rasanya takde orang yang nak kulit kusam dan kering kan. Baik lelaki mahupun perempuan, semuanya sama. Wajah yang segar dan ceria bukan sahaja meningkatkan keyakinan diri pada pemiliknya, malahan dapat menyenangkan orang-orang di sekelilingnya.





Menyedari kepentingan ini, maka kami menyediakan 3 jenis Vitamin Asas untuk kesegaran kulit. Set vitamin ini terdiri daripada B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri
Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan yang powerful, bermanfaat untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh. Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan. B-Complex pula sebagai agen anti stress, maka bila stress kulit kita akan lebih segar kan?

 Best kan bila dapat kulit cantik ni.. Tak susah pun. Telan je Set Vitamin Kulit Cantik ni setiap hari, insya Allah kulit kita akan terjaga dan seperti yang kita impikan. Bukan je kulit yang cantik je bakal kita dapat, tapi pelbagai lagi khasiat vitamin ni akan turut menjadi bonus buat kita...
 
 
Ingin mencuba Set Kulit Cantik Shaklee???

Boleh call saya sekarang!!
iR Efie Muhamad 
ID Shaklee: 869620
019-9890707
 
 




No comments:

Post a Comment