Sunday, 1 February 2015

Lawatan Pertama Ke HQ Shaklee Yang Baru Memang Best!

Lama dah teringin nak jejakkan kaki ke HQ Shaklee yang baru.. Asyik tengok gambar je kan.. Jeles betul.. Tapi nak buat cmane, hajat ingin memeluk gunung apakan daya tangan tak sampai.. heheheh.. saya dok KB, so ke branch Shaklee KB je la jawabnya kalo nak restock barang kan...

Kebetulan hujung minggu lepas, suami ada urusan di Kuala Lumpur.. jadi sebagai isteri solehah, haruslah saya mengikut suami kan.. heheheeh... saya pun banyak urusan tertangguh kat KL.. nak makan ABC kat Seksyen 2 Shah Alam, nak borong buah banyak2 kat Chow Kit, nak makan sate kajang hj samuri, nak tu nak ni... mostly, pasal makan hahahaha.... satu je yang bukan  pasal makan > melawat HQ Shaklee...

Best sangat!!

Anak-anak pun suka,sebab ada tempat untuk diorang bermain.. Lepas bagi main sejam pun, still tak puas tak nak balik jugak..hohoho...

Jom kita layan gambar-gambar HQ Shaklee yang baru...









Ada banyak lagi tempat-tempat yang menarik dalam HQ Shaklee ni, macam kaunter untuk buat pembelian dan bilik-bilik mesyuarat dan discussion, tapi takleh nak amek gambar dah sebab battery phone dah flat.. memang best.. kaunter banyak, khas untuk entertain kami para SID yang tak putus-putus walk in untuk buat pembelian kan... bilik-bilik discussion yang disediakan pun banyak, selesa untuk buat perbincangan secara tertutup..

Alamat Lokasi HQ Baru Shaklee di The Pinnacle, Sunway

Level 9, The Pinnacle,
Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, 
Selangor

Tel: 03-56223188 

Selamat berkunjung ke HQ Shaklee yang baru ;-)

Berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?


Sekiranya anda belum menjadi ahli, anda boleh gunakan ID saya Nor Firdhaus Muhamad (869620) sebagai penaja anda untuk mendaftar sebagai ahli... 

Kemudian anda akan dapat nikmati barangan Shaklee dengan harga yang sungguh menjimatkan!

Atau boleh je hubungi saya, pengedar Shaklee bertauliah anda...
❤ Efie Muhamad ❤


SMS/Whatsapp: 019-9890707




1 comment:

  1. Ni kalo budak2 hikut, memang konpem mak la yg nangis sbb anak tak mo blk hihihi

    ReplyDelete